| Mihai_7203 a întrebat:

Cum fac upgrade la procesor sau ce inseamna a upgrada procesorul?
Funda!

Răspuns Câştigător
| nonny50 a răspuns:

Sall! a upgrada procesorul inseamna a l schimba efectiv cu unul mai performant! aaa...si am citit si intrebarea cealalta, cum ca ar trebui sa schimbi ceva din pc! in majoritate ai un pc destul de performant si iti poti baga windows 7 fara probleme... dar daca esti un gamer inrait ar trebui sa ti mai pui 1gb ram(care face cam 50lei), si o placa video mai buna.de 1024 eventual(cu care cred ca iti cam depasesti bugetul)dar, te asigur ca merge destul de bine si cu 512! Sper ca te am ajutata! sall

9 răspunsuri:
| FlorianPop a răspuns:

Salut! Cu parere de rau iti spun ca procesorul nu poate fi upgradat! Poate sa il schimbi dar upgradat nu!
Daca te-a ajutat raspunsul meu te rog funda!

| Danιel a răspuns:

Inseamna sa ti-l schimbi efectiv in ceva mai performant. Nu exista alta explicatie.

| thepunusher a răspuns:

Bateti campii toti.Omul se refera la overclock.Adica sa maresti frecventa procesorului din bios. Dar e riscant.

| CapitanuSemafor a răspuns:

Procesorul nu poate fii upgradat, este doar expresia de "a te upgrada". In schimb poti sa ii dai overclock la procesor, asta ar fi cam singura imbunatatire care o poti face. Overclokul este atunci cand ii dai mai mult curent la procesor (daca te tine si coolerul) si astfel il poti mari sa zicem, de la 2. 5 Ghz la 2. 6, 2. 8, 3. 2, 4. 0 Ghz, maximul de Ghz in care il poti duce depinde de fiecare procesor in parte, cat de slab este sau cat de vechi etc. Overclockul unui procesor este destul de simplu, doar intri in BIOS si schimbi acolo numere, dar trebuie sa stii ce si cat schimbiwinking

| nonny50 a răspuns:

Bai nu l mai ivatati la prostii...sa nu faci nimic din BIOS! e foarte riscant!

| Danιel a răspuns:

@thepunus.her: Daca taceai, filozof ramaneai ca sa nu spun prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul.
Documenteaza-te ce inseamna exact, overclock si upgrade. Overclock = procedeu, Upgrade = inlocuire.

| Mihai_7203 explică:

I-am facut si overclock la 2. 73 ghz

| thepunusher a răspuns:

@felix
Esti dus cu pluta.Omul confunda overclock cu upgrade.Crezi ca daca dorea sa il schimbe nu putea sa mearga la magazin si sa cumpere altu'?

| Branescu_Maria_1960 a răspuns:

Cum fac upgrade la un smartphone?