| Ezyo a întrebat:

Cum fac Windows XP sa ruleze mai rapid si in siguranta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci un upgrade rami(2 sunt de ajuns daca nu folosesti programe extrem de mancatoare de resurse)procesor daca este nevoie.
Pt optimizare mai dezactiveaza programe care nu sunt utile si se va misca mai bine.

5 răspunsuri:
| Punishment a răspuns:

Tot timpul va merge cel mai rapid cand e proaspat instalat. In timp va incetini putin cate putin. E indicat ca tot la 3 luni sa reistalezi windowsul pentru a fi relativ eficient/rapid.

| Dumnezău a răspuns:

Foloseste programe anti-virus si auxiliare.Eu,de exemplu foloesesc TuneUp Utilies 2010, un program foarte util pentru a curata calculatorul de tot felul de cookies, shortcut-uri si programuri inutile, la fel ca si defragmentari si alte de-astea.Ai mai putea sa folosesti si un AdAware, sau Avira.CCleaner e un program absolut necesar, la fel ca si Error Repair Proffesional, daca vrei sa mai dai ceva viteza calculatorului.Insa eu as sugera si o reformatare odata la doua-trei luni maxim.Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap..."programuri"
rolling on the floor lol

| sshhhhhttttt a răspuns:

Folosesti cleanere ( eusing free registry cleaner, aml soft, ccleaner )
boostere (tune up utilitiees )
folosesgi msconfig -> dezactivezi ce nu iti trebuie
iti pui o tema (patchuiesti windowsul cu uxthemepatcher)si iti merge mai repede sau folosesti tema clasica.
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaland Windows 7. Da, stiu ca ti se pare absurd ce zic, dar e realitatea. Daca nu esti de acord atunci fa un upgrade PC-ului.