| Illuminati2016 a întrebat:

Cum fot face sa am 300mbps? Ca eu stiu ca asta e minimul acum la RDS RCS.Un prieten a avut instalat sistemul ONT cu router de la ei si are 300mbps dar eu si un prieten cu router tp link 300 prindem doar 100mbps, cum as putea sa prind si eu 300? Ar trebui sa scot tp link-ul din ecuatie?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai un router dupa ONT, viteza automat scade cu cca 20% si SE IMPARTE pe numarul conexiunilor.
Ca urmare, daca router-ul tau primeste o banda de 300Mbps, acesta se imparte in 2 si se mai calculeaza -20% pierdere de comutatie.

Banda de 300Mbps inseamna limita MAXIMA de viteza permisa postului tau, dar asta nu inseamna ca viteza nu poate fi mai mica.
Conteaza foarte mult la care server faci masurarea vitezei!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Faci cerere la rds si i ti vor spune ei cum sa faci.

| Wr3nch a răspuns:

Ii prinzi cu cablu sau prin Wi-Fi?

| Illuminati2016 explică (pentru Wr3nch):

Cablu dar placa de reteaduce doar 100mbps, este un pc vechi, dar cand am avut laptop cu gigabit tot 100mbps prindea

| Wr3nch a răspuns (pentru Illuminati2016):

Pai si ai cablu gigabit?

Cat 5e care duce 1 gigabit am

| Wr3nch a răspuns (pentru Illuminati2016):

Am cablu gigabit, am mentionat mai sus viteza de conectare. Dar la downoad cred ca e limitat de componentele laptopului.

O sa incerc cand o sa imi iau computer nou

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Cel mai probabil routerul tau tp link suporta doar 100 mb sau e setat la 100 mb. scoate routerul si lasa ONT ul si vezi cat scoate fara router