Are un STICK USB si il bagi in computer, daca ai si un CD de instalare il instalezi dupa ce bagi USB, dupa instalare ii dai un restart computerului si o sa mearga!
Avantajeoti sa umbli cu mouse-ul de la o distanta mai mare,
Dezavantaje: Are baterii si cand se termina ramai fara mouse adica nu mai functioneaza!
Funda te rog?
Eu tot mouse fara fir am ! Avantaje : Stai unde vrei cu el! :p ex : in pat, pe acoperis o.o. Dezavantaje : Merge pe bateri, daca il uiti aprins se duc imediat! si are ca un stic si il bagi Pc dupa isi face el conexiunea singur! Sper ca te-am ajutat! FUNDA?
La mousul fara fir uneori nu este necesar instalearea lui dar, alteori trebuie. Avantajele mousului fara fir e ca poti sa stai de la indepartare mai mica (mai lunga de cat a mousului cu fir). ex. am PC legat la TV si vreau sa pun sa ma uit la un film, cumausul fara fir pot face totul din pat, dar cu mousul cu fir nu pot!
Este bun unul si nu este greu de instalat dar chestia e ca e bun ca poti sta unde vrei cu el nu te derajeaza dar chestia e ca daca nu e unul de calitate se pierde undeori conexiunea si se intrerupe si e enervant.