Imi trimite cineva jocul prin email jocul pls ca nu-l gasesc email: barbustefan25@yahoo.com
Vrei harta romanie ei la euro truck simulator? si tiruri noi cu viteza mult mai mare? ei bine eu sunt un producator mai mic fata de cei care pun jocurile pe piata daca vreti toate astea dati un add stelist_wladutz si am sa va ajut deparece asa eram si eu inainte sa anvat sa fac toate astea asa ca add:stelist_wladutz dati-mi un buzz ori cand aveti nevoie de mine
O descarcati si in my documens in euro truck simulator si o bagi in fisierul mod si gata
Deci harta o bagi in C/My Documents/salvarea/mod si in legatura cu link de download scrie pe youtube harta romaniei Euro Truck Simulator, ti-as fi dat link dar imi spune ca nu ma lasa pentru ca cica fac reclama la site-uri aflate in ilegalitate. Funda pls?
Sigur merge: iei modu du-te in my documents sau unde ai tu instalat euro truck si intri in fisieru pe nume Euro Truck Simulator apoi acolo e un fisier pe nume mods si bagi acolo modu si de downloadat e usor pe google.
Ce-a mai tampita harta creata la un joc pana acum. eu va sfatuiesc sa nu vio puneti nu e buna d nimic
Harta o bagi in C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Euro Truck Simulator\mod
LINK:
http://www.simulatorgamemods.com/......-mods.html
Dragos_George_Lupu_1993 întreabă: