Dooh! Si pana la fantezia cu DDoS-uri, nu te-ai gindit sa scoti routeru' si sa pui pe direct sa vezi daca mai pica sau nu?
P.S. Daca ai un router de rahat (nu o lua ca o jignire, zic asta fiindca si eu am un router de rahat), e posibil ca atunci cand torentezi sau tragi ceva/vezi un stream cu bitrate mare pe alt device conectat la el, celelalte sa nu aiba net/sa para ca nu se mai conecteaza.
Stai breh chill. Ai cumva IP fix? Furnizezi servicii de net? Daca raspunsul la ambele e nu, atunci iti faci griji degeaba.
Mdah, nu suporta DD-WRT sau OpenWRT. Ceea ce sucks. Vezi aici, poate te ajuta - https://www.youtube.com/watch?v=LNMLOLNac5U
Dooh! Si pana la fantezia cu DDoS-uri, nu te-ai gindit sa scoti routeru' si sa pui pe direct sa vezi daca mai pica sau nu?
P.S. Daca ai un router de rahat (nu o lua ca o jignire, zic asta fiindca si eu am un router de rahat), e posibil ca atunci cand torentezi sau tragi ceva/vezi un stream cu bitrate mare pe alt device conectat la el, celelalte sa nu aiba net/sa para ca nu se mai conecteaza.
Opresti tot ce foloseste internetul > deschizi cmd > scrii netstat -b > vezi tpc udp conection daca e una activa atunci fie ai keyloger/virus/worm sau esti in ddos. De ddos te scapa firewalul din router, are optiune de protectie.
Va multumesc mult pentru raspunsuri, am decis sa mi iau un router performant pana la 200 lei.
YzuD întreabă: