| Vladutz01 a întrebat:

Cum imi fac un cont bancare dinacela pe Apple store din care cumpar cu bani diverse aplicatii.Dau FUNDA
"""

Răspuns Câştigător
| AgathaRo a răspuns:

Trebuie atunci sa il securizezi online ca sa il poti folosi la cumparaturi. Intrii aici http://www.brd.ro/persoane-fizice/operatiuni-curente/carduri/e-commerce/ si selectezi cardul care ai (Master)

11 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Te duci la o banca si iti deschizi un cont +card. Dupa ce iti soseste cardul ti-l securizezi apoi il poti folosi la cumparaturi.

| Vladutz01 explică (pentru AgathaRo):

Eu am card de la brd trebuie sa vina pe el v decontarea de la autobuz merge facut si cum ai zis tu si cum procedez ma duc la banca si ce spun.

| AgathaRo a răspuns (pentru AgathaRo):

Am uitat : sa il alimentezi cu niste bani (realimentare cont) daca esti titularul cardului atunci te duci la o agentie BRD cu buletinul si realimentezi contul

Si trebuie sa acrivez serviciul acela e Commerce nu-i asa introduc acolo

Si trebuie sa completez acolo la serviciul e commerce nu-i asa?

| AgathaRo a răspuns (pentru Vladutz01):

Acolo iti cere nume + prenume, numar card + si parola initiala (Este format din :
primele 2 litere din numele dvs de familie., cu majuscule
ultimele 6 cifre din CNP-ul (Codul Numeric Personal) / numarul pasaportului dvs.
ultimele 6 cifre din numarul cardului dvs.
Exemplu
Nume: Popescu
CNP : 1101215077940
Numar card: 5412345678901234
Codul de verificare este: PO077940901234)

A si da pe cel fel de card am adica pe prima casuta master si dai click si dupa aceea dau sunt de acord si introduc datele nu-i asa?

Ceva de genul. Aceata masura de protectie este in cazul in care pierzi cardul sau are cineva datele tale de pe card.

A si dau ca sunta de acord si completez acolo.

Si dau ca sunta de acord si completez

Exact.

Trebuie atunci sa il securizezi online ca sa il poti folosi la cumparaturi. Intrii aici http://www.brd.ro/persoane-fizice/operatiuni-curente/carduri/e-commerce/ si selectezi cardul care ai (Master)