Tony23 intra pe metin2 mondial ultra fun si acolo gasesti saitul dar daca il instalezi si nu iti merge inseamna ca GM luvreaza la el incearca mai tarziu FUNDA plz!:"<
Iti dau cont pe mondialmt de 93 pe fun contacteaza-ma pe raul_poli29 daca vr pe ultra funt sa iti faci scrii: mondialmt2 (ultra fun)
Pai scrii pe gooogle mondialultrafun, si dai pe prima acolo iti da sa alegi servarul ( fun, ultrafun, vip, new world...in fine) apoi dai pe Inscription, sau ceva de genu ( e in coltul dreapta sus, e a doua) Bafta! Si eu ma joc e super numa ca e cateodata inactiv pentru ca gm lucreaza pe el
Pai intri pe www.mondialmt2.com dai unde scrie ceva de genu bienvune de index! si dai la server astasia si este o poza cu un sura sub el sunt trei pasi si apesi pe 1. funda? a si cateodata nu merge saitu dupa vreo 1 2 ore isi revine deci ce zici fundaaaaaaaaa?
Pai Tony trebuie sa intri in site Astasia si sa dai inscription. Scrii datele si gata esti inregistrat
Am sa-ti dau eu un cont! este nefolosit poti sa-ti creezi ce vrei.contacteaza-ma la yo_adutza.angel
Buna.
Intri pe site-ul acesta : http://ultra.mondialmt2.com/ > si apoi dai Inscription si iti faci cont.
Pacat ca este in franceza, nu o am cu franceza:D. Sper ca te-am ajutat. Distractie placuta! bye!
Http://ultra.mondialmt2.com/index.php?p=inscription pOTI SA FACI CONT AICI;)
Dai click pe linkul asta pentru a-ti face cont:Http://ultra.mondialmt2.com/index.php?p=inscription
Eu am o problemaCand vreau sa intru in link adica mondialmt2.com nu mi merge imi scrie 403 Forbiden si imaginea e invalida si nu pot sa mi fac nici cont nici sa l downloandez
Buna dua cum stiti foarte mult iromani se jucau pe mondial, acum (eu sunt pe ultra fun ) daca exista 10 playeri online.Gm/Ga francezi sau deciz ca romani vroiau sa distruga metinul asa ca au inchis linkul de download ca numai la ei sa le mearga. Dar este o modalitate de a face sa meraga, numai ca nu este chiar buna.
Pentru a face sa mearga trebuie sa :
1)sa schimbati internetul ( adica voi aveti internetul pe limba romana sa il schimbati pe limba franceza )
2)acum o sa mearga sa dowlandezi metinul si sa intri pe pagina de start
3) ei siau dat seama ca o sa facem asa asa ca daca puneti iar google pe ro o sa va spuna ca nu are semnal metinul!
Cam complicat :-l eu nul fac pentru ca imi trebuie la proiecte pentru scoala
d4rk0n3 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: