| anycutza [:X] a întrebat:

Cum imi pot proteja id-ul de messenger de a nu il sparge cineva?
Tin enorm de mult la id-ul meu.si este o fata care spune ca poate sparge id-ul din setarisad imi este teama.Asta i s-a intamplat si unei prietene...am schimbat deja parola. dar aia spune ca nu conteaza o afla oricum. vreau sa imi spuneti ce sa fac inainte sa fie prea tarziu!

Răspuns Câştigător
| thizizme a răspuns:

Nu poate face astatongue
Sa o luam logic: aia de la Yahoo! invart o gramada de bani, crezi ca-s asa prosti incat orice pitipoanca sa se poata juca cu conturile de Yahoo? Daca nu are parola ta nu-ti poate face nimic. Singurul mod de a-ti afla parola este de a te pacali pe tine sa i-o spui. Si din cate stiu eu nu exista optiune de "delete account" pe Yahoothinking
Stai calma. Eu primesc amenintari din astea in fiecare zi de la o gramada de persoane si inca stau frumusel cu vechiul meu IDhappy

8 răspunsuri:
| anycutza [:X] explică:

Doresc sa nentionez faptul ca eu i-am dat ignor acelei persoane...si nu am fost amenintata cu asta... dar doresc sa fiu mai sigura! Help Me!crying

| Firefly a răspuns:

Singurul lucru pe care poti sa il faci e sa iti pui o parola lunga formata din litere si cifre combinate.Si schimba-ti parola o data pe saptamana!

| VoiceWithin a răspuns:

Sa nu dai nici o data parola cuiva! nici prietenei tale cela mai buna, alt ceva nu se poate, ca sa afle parola trebuie sa fie un fel de,, politist '' nu stiu cum se numeste big grin si daca era asa erau toate conturile sparte de pe yahoo daca erau programele de spart id pe internet laughing stai linistita

| Kaname a răspuns:

Nu se sparge un id happy

| Brotacelu a răspuns:

Pune-ti o parola lunga alfa numerica adica cu litere cifre si caractere[@#$%*]

| ıllılı мŭsïC ılıllı áddiCted a răspuns:

Sa pui corect si sa retii: intrebarea secreta, raspunsul, data nasterii.

pune o parola de peste 12 caractere
nu da click pe linkurile de pe messenger decat daca stii ce e acolo ( pot fi virusi, nu neaparat de la ea )

NU TE LOGA PE YAHOO SAU LA PRIETENI/E, NECUNOSCUTI daca nu ai incredere in ei!

| bebesmen a răspuns:

Alege o parola sigura, sa intri doar de pe calc de acasa, sa ai un antivirus si firewall instalat si citeste articolul http://tehnologie.acasa.ro/it-c/cum-sa-alegi-o-parola-sigura-10034.html

| Liviu a răspuns:

Ok da-mi idd ei si sa mi-l sparga mie ca de nu ii sparg eu capulaughing
E sa fim seriosi eu stiu una si buna
Nimic nu e imposibil daca ai vointahappy si studiezi problema din toate "colturile" de vedere' cat despre spart
mai intai trea sa afle un ipp sa se conecteze la pc tau sa iti trimita un keylogger prin email ori frun virus care sa scaneze respectiv printeeze orce username/parola introdusa orce cautare pe google orce scris tot se printeaza si se trimite prin email linkurile cu pozele happy oricum e greu pentru una ca ea sa faca asta si pentru majoritatea pentru ca lumea au antivirusi oameni poate au frewalluri au protectie mare happy etc