| Mytzyca a întrebat:

Cum imi pot schimba datele de nastere pe facebook?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pai, da-i pe profil-editeza porofilul-informatii de baza si vei vedea acolo data de nastere pe care o poti reschimba.
O zi buna!

11 răspunsuri:
| Cippy a răspuns:

Nu ai cum decat sa iti schimbi facebook-ul

| the1answer a răspuns:

Dai pe Profile apoi pe scrisul de sub poza de profil ''edit my profile''

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Pai dai colo langa poza ta scrie diteaza profilu meu si acolo iti apare sa schim datele si le schimbi cum vrei tu si apoi dai salveaza mosificerile si gatawinkingwinking funda?

| RollShot a răspuns:

Ca sa va schimbati data de nastere:
1. Selectati butonul Editare dinpartea dreapta sus a profilului dumneavoastra.
2. Editati ziua de nastere
3. Salvati modificarile.te rog funda ca nu am nici una!

| camifgtjfjtyfmh a răspuns:

Pai ii foarte simplu intri pe facebook apesi sus pe profil si dupa ce ai apasat uitate in jos unde ii numele tau si apesi pe editeaza profilul dupa aia te uiti in stanga si apesi informatii de baza si completezi tot ce vrei ca nu ii neaparat sa completezi toate casutele si dupa aia apesi salveaza modificarile si o sa iti scrie cum ti-ai pus si gata funda te rog!

| camifgtjfjtyfmh a răspuns:

Vezi ca ti-am trimis mesajul la ora 13:04 min ti-am zis la ce ora ti-am trimis pentru ca se trimite mai greu

| nimeni1234 a răspuns:

Este foarte simplu.Si eu eram noua si nu stiam:].dar am invatat la randul meu de la cinevahappy Dai la editeaza profilul, iti apare in stanga informatii de baza... dai la zi de nastere si schimbi luna, anul etc.kiss [sper ca te-am ajutat.hmm nu prea stiu sa explic:]]]

| alymiky13 a răspuns:

Dai pe ediate profil la informati de baza si scrie acolo zi de nastere si o schimbi

| Alexandru97 a răspuns:

Daca Il ai in romana ai acolo langa poza ta de profil ""editeaza profilul meu""" dai acolo si dai la ''informatii de baza'' si mai injos gasesti ''ziua, luna, anul''
Succesc Funda?

| Ary33 a răspuns:

Buna. Ca sa poti schimba informati despre tine da-i pe profil-editeza porofilul-informatii de baza si vei vedea acolo data de nastere pe care o poti reschimba.

Întrebări similare