Nu trebuie sa faci nicio transformare telefonul este printre altele si camera foto si aparat foto
Ca unii pun niste lentile ca sunt pasionati, este o prostie, pasionatii folosesc aparate profi, in fine
Eu zic ca poti cauta un telefon performant pe partea foto si video, este suficient fara alte improvizatii
Dintr-un telefon nu poti sa faci aparat DSLR performant, dar poti avea poze mai mult decat decente
Cat despre camera foto la ce ti-ar trebui, doar nu faci filme profi?
Eu zic ca este suficient sa folosesti filmarea in modul 1080p cu 60 cadre sau 4k cu 30 sau 60 fps! Calitate va fi!
La telefonul meu Samsung am filmare 8k, dar nu o folosesc ar fi irosire de spatiu, cand 4k sau fullhd 60 fps este mai mult decat suficient.
Orice telefon smart are camera foto și video, trebuie doar sa ai instalata o aplicație pentru ele (Camera) si sa o accesezi.
Daca ai vreun Xiaomi sau alt telefon ieftin, soluția pentru poze puțin mai calitative e sa folosești o alta aplicație pentru poze, de exemplu Google Camera (GCam).
Lentilele precum cele indicate de colegul iti aduc zoom, imitând o camera Tele (camere Tele găsești doar pe modele foarte scumpe), dar strica calitatea pozei.
Ai telefon dela vechi legat in perete?
Toate telefoanele din ziua de azi au camera foto. Mai performanta sau mai putin performanta.
anonim_4396 întreabă: