Se numesc thumbnail-uri. Si se pare ca am gasit o metoda a ceea ce vrei sa faci tu. Pur si simplu intri pe un site, si il tragi in acea casuta.
Te referi la bara de bookmark? Pur si simplu tragi adresa site-ului in acea bara, si se va crea automat un butonas.
Nu inteleg. Eu de exemplu am in acele patrate : Google, YouTube, TPU, File"list, si altele, problema e ca am sters unul di ngreseala si nu mai pot sa il pun inapoi, ca nu stiu cum le-am pus.
Nu mai bine imi faci un printscreen ca sa stiu si eu despre ce vorbim?
Bine, uite :http://postimg.org/image/y5dzyp4yr/
Cum imi pun acolo ce site vreau eu?
Pai, acolo nu poti pune pentru ca acolo pune browserul singur site-urile pe care tu navighezi. In schimb poti sa-ti faci o bara de bookmark. E cam acelasi lucru, daca doresti o navigare rapida.
Apesi pe patratelul acela din dreapta stelutei -> apoi duci cursorul pe "bara pentru semne de carte"-> aici bifezi "arata bara de semne de carte".
Bine, mersi de sfat, dar cand intru pe orice site, acela nu se mai pune acolo.
Asta pentru ca site-urile cele mai frecventate au prioritate.
Bine, eu as vrea sa pun acolo site-ul Dota2Lounge, si nu se pune. . Dar oricum, poti sa imi spui te rog cum se numesc mai exact acele patrate?
Pai si cum il trag acolo?
Mersi pentru raspunsuri!
Deci, sus in bara de adresa, inainte de partea cu "www." este un fel de foicica. Chestia aia trebuie s-o tragi.
Mersi mult!
Se numesc thumbnail-uri. Si se pare ca am gasit o metoda a ceea ce vrei sa faci tu. Pur si simplu intri pe un site, si il tragi in acea casuta.
Anonymus100 întreabă: