In partea dreapta sus ai un fel de cheie franceza. Dai acolo apoi setari si in prima pagina de setari o sa iti scrie cu litere ingrosate pe partea dreapta din chenarul alb "Cautati". Si acolo scrie ceva de genul "Activaţi funcţia Instant pentru o căutare mai rapidă". Bifezi asta si ai terminat. Funda!
Mersi!
Pai si funda?
Multumit? Se pare ca tu dai raspunsurile numai pentru funde nu ca sa ajuti pe cineva!
Dar tu atunci de ce mai scrii ca dai funda si nu dai decat dupa ce ti-am spus eu.Scri funda, trebuie sa o dai. Daca nu vrei sa o dai nu mai scrie.
Dau funda dar nu neaparat primului raspuns, ci a celui mai bun.
Pai si daca eu ti-am zis ceva ce ti-a mers cui sa mai dai funda. Vroiai sa vina altii sa-ti scrie doua pagini. Daca ti-a mers normal ca ar trebui sa te tii de promisiune. N-ai scris ca dai funda celui mai explicit raspuns ci funda pentru cel ce iti zice cum.
Gata..nu te enerva! Ca sa stii si tu nici macar nu am incercat din prima. Ti-am multumit frumos pentru ca ai fost amabil si ai vrut sa ma ajuti si doar pe urma ti-am urmat sfatul. Nu e nevoie sa te stresezi atat...strica si la frumusete!
Da... mi-am dat seama apoi ca nu trebuia sa scriu aia.Imi pare si mie rau.Sunt baiat si ar trebui sa ma comport ca atare.Scuze din nou.
Nu e nici o problema...stai linistit.
YzuD întreabă: