| Sonia822 a întrebat:

Cum iti apar v-urile la mesajele pe wapp atunci cand te blocheaza cineva? Se vede jos un singur v gri, sau se vede @?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

O sa ai un singur v ce spui tu gri si niciodata nu o sa se faca 2 gri sau sa se coloreze, iar la tine nu va mai apare la profilu ei sa vezi cand a fost ultima data online, asta daca inainte arata.

| Sonia822 explică (pentru relian):

Dar un singur v apare si daca are netul inchis pe telefon, cum imi dau seama, dupa ce ma ghidez

| relian a răspuns (pentru Sonia822):

Daca cineva te blocheaza pe whatsapp nu-ti mai dai seama de nimic,nu mai ai ce vedea,indiferent ca are netu inchis sau deschis.
La tine in cazul in care tu trimiti catre acea persoana un mesaj vei vedea mereu doara un singur v din ala si atat,indiferent cum are acea persoana netu, poate sa fie si online tu nu vei mai vedea nimic.
Nu stiu ceti mai pasa odata ce tea blocat, dal la jalea sa fie santos, inseamna ca nu-i curios sa vorbeasca, asa ca lasa omu in pace, lasa sa mearga in drumu lui.

| Sonia822 explică (pentru relian):

Merci de raspuns. Eu am intrebat doar cum se vede, pentru ca imi apare un @ si nu stiu daca am eu probleme cu wifi

| LPCTSTR a răspuns:

Nu iti apar, iti spune aplicatia ca te-a blocat.
O bifa gri spune ca mesajul a fost trimis catre server, doua bife gri indica faptul ca serverul a directionat mesajul catre dispozitivul personei respective, doua bife verzi indica faptul ca a citit mesajul.