Trebuie sa ai o adresa de e-mail valida, iti alegi o parola si un nume de user intri la signup creare cont nou si gata.
Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com. De ce asta?
Scrie in dreapta sus Creati-va cont sau Create Acount si completezi telefonul.
Stiu eu o cale mai simpla si pare a fi cam ciudat.scrie pe youtube rihanna S & M si dai acolo pe video si e interzis copiilor sub 18 ani asa ca trebuie sa-ti faci cont si vezi ca scrie acolo si ai doua obtiuni sa te coenctezi si sa-ti faci cont apesi sa-ti faci cont si trebuie sa bagi adresa de mail un nume data nasteri etc. fa asa si multa bafta
Treubuie sa scrii acolo ce iti cere numele altele adresa ta deemalil de exemplu anackin_2010@yahoo.com este obligatoriu sa scrieti @yahoo.com si dati finsh a new account si e gata si publicati ce videoclipuri vreti sau tutoriale
Eu vreau un cont pe youtube eu stiu si trebuie sa ai sub 13 sau 18 ani petru a avea o
Trebuiesa faci trebare asta lucraraie cum faci cont de you tube am treaba la voi ionumesc david iordanescustefan fogarasi din socolar