| anuscha997 a întrebat:

Cum iti poti pune la numele de hi5 chesti de genul: Inimioare... Diferite semene...Nustiu cum se pot pune... Help Me...:X
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi la altcineva le dai copy si le puy in world si dupa la profil le day paste si gata

356 răspunsuri:
| BlackSkyz a răspuns:

Deci e usor cum sa gasesti ceva coduri pentru numele de la hi5 intri in start => run => scrii acolo charmap si iti apare o fereastra cu semne le gasesti mai jos sunt si inimioare si mai multe apoi selectezi ceva dai copy apoi paste la numele de la hi5 succestongue

| BlackSkyz a răspuns:

Gasiti coduri in sistemul vostru de operare nu e nevoie de nici un microsoft word doar intrati in start => run => apoi scrieti charmap si va apare o fereastra cu simboluri selectati un simbol (sau dublu clic) si apoi dati copy, ii dati paste in hi5 la nume, success big grin

| maddyyyyy a răspuns:

Scrie pe net semne hi5

| PinkNightmares a răspuns:

╚◘♀○☺►¼╤♦♣♠ uite aici semne daca vrei poti face si tu apasa pe butonul "Alt" si pe 3 numere din blocul de numere din dreapta! dar apasa deodat pe "Alt" si pe cele 3 numere si incearca sa apesi repede pentru a face mai multe semne! Fundita?

| anonimdsfdg45656 a răspuns:

Uite le gasesti pe site-ul asta http://welcome.haipa.ro/2009/08/15/caractere-pentru-numele-hi5/ eu de acolo le-am luat

| dulcika_3604 a răspuns:

Poi dai acolo sus apoi jos la dreapta si gata ai semnelaughing

| deea_1338 a răspuns:

Http://www.namefunk.com/ aici gasesti

| MyWorld_3947 a răspuns:

Sau mai poti sa cauti pe google semne si litere pentru hi5.Pentru mass eu am incercat asa: alt + numerele din partea dreapta si apar mai multe uite: ♦ ♥ ™winking

| MyWorld_3947 a răspuns:

Imi place ce zic astia de la anonim.laughing

| cristina_9950 a răspuns:

Pai..de fapt inimioare nu stiu dar semene nu am auzit poate de semne pai le faci ca la mess

| ɱĭƙў a răspuns:

Simplu si usor intri pe situl asta : www.messletters.com dai copy paste la profil si gata

| clauditzza a răspuns:

Mai stiu destule da atatea am timp sa-ti dau copy pe semnul care ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ ς σ τ υ φ χ ψ ω Γ Δ Θ Ι Κ Λ Ξ Ο Π Ρ Σ Σ Φ Ψ Ω

| y0nu7z a răspuns:

Aaaaa nu stiu

| littleemm a răspuns:

Anonimul care a luat fundita..."altcineva"? "world"? :O... da` tu stii sa scrii cu 'y' (puy, day.) oh go on

| Eleva10 a răspuns:

Dai alt si pe nr 3 din nr. din dreapta

| oanafrumusica a răspuns:

Mersi lume pentru toate de abia acum le-am inteles de la voi va dau funda la toti:*:*:*:*:*:*:*:* mesul meu este oanabaloi78@yahoo.com

| SexyLady_7772 a răspuns:

Daca vrei sa faci inimioara apesi Alt si cifra trei de la nr din dreapra nu cele de sus si apesi pe alt si pe 3 amandoua de o data si faci la fel alt de exemplu 8 alt 4-1 sau scrii pe google semne his dai copy si paste succes

| lollypop_2598 a răspuns:

Pai: am unul ღ..Scrie si thu p google`h Semne Pentru HI5...Asta`i usor mew

| lollypop_2598 a răspuns:

Pai.mew. vezi la altcineva... Dai kopy, si paste in locul` unde vrei s o pui! ca e asa de greu.: iti dau eu cateva: ღ •º°"˜¨(๏̯͡๏﴿

| alinastar08 a răspuns:

Scrie pe google semne hi5... big grin

| crystnutsa a răspuns:

Intri pe google si scrii :Caractere pentru numele hi5

| Antess a răspuns:

ღ♥ღ uite inimioarele

| albcolorat a răspuns:

Foarte simplu rolling on the floor cauti pe google semne hi5 dupa aia dai copy paste.si gata.cat de greu poate fi?