Deci e usor cum sa gasesti ceva coduri pentru numele de la hi5 intri in start => run => scrii acolo charmap si iti apare o fereastra cu semne le gasesti mai jos sunt si inimioare si mai multe apoi selectezi ceva dai copy apoi paste la numele de la hi5 succes
Gasiti coduri in sistemul vostru de operare nu e nevoie de nici un microsoft word doar intrati in start => run => apoi scrieti charmap si va apare o fereastra cu simboluri selectati un simbol (sau dublu clic) si apoi dati copy, ii dati paste in hi5 la nume, success
╚◘♀○☺►¼╤♦♣♠ uite aici semne daca vrei poti face si tu apasa pe butonul "Alt" si pe 3 numere din blocul de numere din dreapta! dar apasa deodat pe "Alt" si pe cele 3 numere si incearca sa apesi repede pentru a face mai multe semne! Fundita?
Uite le gasesti pe site-ul asta http://welcome.haipa.ro/2009/08/15/caractere-pentru-numele-hi5/ eu de acolo le-am luat
Sau mai poti sa cauti pe google semne si litere pentru hi5.Pentru mass eu am incercat asa: alt + numerele din partea dreapta si apar mai multe uite: ♦ ♥ ™
Pai..de fapt inimioare nu stiu dar semene nu am auzit poate de semne pai le faci ca la mess
Simplu si usor intri pe situl asta : www.messletters.com dai copy paste la profil si gata
Mai stiu destule da atatea am timp sa-ti dau copy pe semnul care ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ ς σ τ υ φ χ ψ ω Γ Δ Θ Ι Κ Λ Ξ Ο Π Ρ Σ Σ Φ Ψ Ω
Anonimul care a luat fundita..."altcineva"? "world"? :O... da` tu stii sa scrii cu 'y' (puy, day.)
Mersi lume pentru toate de abia acum le-am inteles de la voi va dau funda la toti:*:*:*:*:*:*:*:* mesul meu este oanabaloi78@yahoo.com
Daca vrei sa faci inimioara apesi Alt si cifra trei de la nr din dreapra nu cele de sus si apesi pe alt si pe 3 amandoua de o data si faci la fel alt de exemplu 8 alt 4-1 sau scrii pe google semne his dai copy si paste succes
Pai: am unul ღ..Scrie si thu p google`h Semne Pentru HI5...Asta`i usor mew
Pai.mew. vezi la altcineva... Dai kopy, si paste in locul` unde vrei s o pui! ca e asa de greu.: iti dau eu cateva: ღ •º°"˜¨(๏̯͡๏﴿
Http://welcome.haipa.ro/2009/08/15/caractere-pentru-numele-hi5/
aici ai sute de semne:P:P sau http://www.evotech.net/......-entities/
sper ca te ajuta in vreun fel:P
Foarte simplu cauti pe google semne hi5 dupa aia dai copy paste.si gata.cat de greu poate fi?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: