| anuscha997 a întrebat:

Cum iti poti pune la numele de hi5 chesti de genul: Inimioare... Diferite semene...Nustiu cum se pot pune... Help Me...:X
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi la altcineva le dai copy si le puy in world si dupa la profil le day paste si gata

356 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea niste semne nu un nume normal... e prea simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie si u simboluri hi5 si vei gasi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare lucru cu copy si paste :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite toate semnele si tot ce vrei aici :http://welcome.haipa.ro/2009/08/15/caractere-pentru-numele-hi5/ iti formezi numele dai copy si paste pe hi5 la editeaza profilul

| albcolorat a răspuns:

Foarte simplu rolling on the floor cauti pe google semne hi5 dupa aia dai copy paste.si gata.cat de greu poate fi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anu stiuka

| MyWorld_3947 a răspuns:

Sau mai poti sa cauti pe google semne si litere pentru hi5.Pentru mass eu am incercat asa: alt + numerele din partea dreapta si apar mai multe uite: ♦ ♥ ™winking

| MyWorld_3947 a răspuns:

Imi place ce zic astia de la anonim.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti pe google 'caractere pentru numele hi5' lollaughing. sau le furi de la altii da` numa retardatzii fac asahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aici tot ce vrei http://welcome.haipa.ro/2009/08/15/caractere-pentru-numele-hi5/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la edit profil şi acolo iţi apare numele etc:dhappyşi intri in acelaşi timp şi pe google dai la SEMNE PENTRU HI5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu stiu da nu stiu sa fac cont thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... dai un copywinking. si un pastehee hee :*

| BlackSkyz a răspuns:

Deci e usor cum sa gasesti ceva coduri pentru numele de la hi5 intri in start => run => scrii acolo charmap si iti apare o fereastra cu semne le gasesti mai jos sunt si inimioare si mai multe apoi selectezi ceva dai copy apoi paste la numele de la hi5 succestongue

| BlackSkyz a răspuns:

Gasiti coduri in sistemul vostru de operare nu e nevoie de nici un microsoft word doar intrati in start => run => apoi scrieti charmap si va apare o fereastra cu simboluri selectati un simbol (sau dublu clic) si apoi dati copy, ii dati paste in hi5 la nume, success big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E pr simplu...pai copiezi inimioara aia tongue si dup dai la editare profil (pe hi5)si scrie acolo Prnume: si bagi inimioara aia sau ce vr uh.winking

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Uite asa numai copiaza ♥

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop imi pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei scrii pe google Semne hi5 si dai la primul scriss si acolo iti arata o gramada de semneewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti p net caractere pentru hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau... dai la o pagina de net noua, dai la google, si scrie asa semne pentru hi5 si o sa-ti apara "the muffin blog:semne de hi5, dai pe acea pagina, si sus, o sa-ti apara anumite semne, dai copy la orice semn vrei si te duci la numele tau de hi5 si dai paste la semnul la care ai dat copy big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah dati copy paste laughingle furi ce e asa greu smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e simplu fa... daca vrei sa afli ma gasesti la demi_92rockwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu le iei de undeva si le "lipesti"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii la google: simboluri hi5
si ti le copiezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peii cautii` pe google semne hi5 si itii arata multe chestii si tu alegii una dai copy. si dupa aia paste `winking
atata`. tottt `!