| korosiiosif a întrebat:

Cum mă conectez cu camera de supraveghere 4G la internet Digi fibra optică
Instalația este activă (tv și internet)

2 răspunsuri:
| Ionut2025Tz a răspuns:

Sincer nu inteleg intrebarea. SA inteleg ca ai o camere 4g deci cartela digi este in camera. Acum pentru camera ai de obicei o aplicatie pe care te loghezi si vezi in timp real ceea ce filmeaza camera.
Unele aplicatii iti trimit emailuri cu poze cand detecteaza miscare, sau doar persoane, altele nu trimit nimic ci doar filmeaza si verifici tu cand si ce vrei.
Daca ai un smart tv poti instala aplicatia respectiva pe tv si vedea direct de pe tv ceea ce vezi pe camera. (asta e partea simpla)
Setarile camerei depind de la producator la producator, deci fara informatii nu te putem ajuta, la fel si aplicatiile. Eu prefer camerele si aplicatia de la Reolink, ceva mai scumpe decat chinezismele ieftine de pe piata, dar ofera posibilitatea de a filtra ceea ce primesti pentru a nu primi spamuri pentru orice porumbel care a decis sa treaca prin dreptul camerei.
Acum mai este si posibilitatea achizitiei unui rasberry pi, instalarea pe el a aplicatiei de monitorizare camere, si automatizarea acestuia ca sa inregistreze intr-un NAS propriu tot ce inregistreaza camerele (similar cu un DVR, insa fara vulnerabilitatile acesora), sau poti achizitiona acest serviciu de la cei de la Reolink sau firme similare care ofera acest serviciu.
Cerul este limita cand ai vointa si bani.

| mihai69 a răspuns:

Dacă e cameră 4G, nu merge pe wifi. Iar SIMul cu care vine nu are număr de RO.
Îl poți schimba (eu am ales varianta Orange, trecut apoi pe yoxo, 19 lei / lună). Dar în niciun caz nu te vei putea lega la rețeaua fără fir a casei. Nici prin cablu ethernet.