| SonicAndrei a întrebat:

Cum mă conectez la un alt calculator (prin internet) fără ca userul să-și dea seama? Vreau să fac o farsă cuiva: să i se deschidă unitatea optică, să-i apară iconițe noi pe desktop, etc... Nu vreau să-i fac rău și nici să-i șterg hard-ul, doar mici farse.
Eu am reușit să mă conectez de pe calculator pe laptop (am făcut o rețea cu Hamachi știind IP-ul) prin Remote desktop connection, dar îl deconectează pe celălalt utilizator. Pot să intru în Documents fără să-și dea seama și să pun ceva pe desktop, dar așa nu am acces deplin.

Dacă știu IP-ul calculatorului unui prieten, cum pot să mă conectez la el fără să-și dea seama (mai precis să nu-i dau Log off când mă conectez la el) și să pot umbla prin el?

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

La fel cum nu ti-ar place nici tie sa ti se faca glume proaste, cred ca nici lui nu o sa ii placa.

| SonicAndrei explică (pentru sltlp):

Pe mine m-ar distra dacă cineva (evident un prieten bun cu care pot glumi, nu un străin) mi-ar deschide DVD-ul, dar nu mereu ci o dată... de glumă... Acel coleg la care aș vrea să-i fac farsa ar râde de orice, deci nu e nici o problemă.

| cupydo0n a răspuns:

Nu cred ca este posibil, iar daca se poate este dificil plus ca cel care vrei tu sa-i faci farsa trebuie sa fie foarte prost.
Hamachi am incercat doar odata dar in scopul de a ajuta pe cineva nu de ai face o farsa si nu imi mai aduc aminte exact cum functiona.
Team wiewer il folosesc mai des si stiu ca pentru a intra in calculatorul altei persoane iti trebuie adresa de la team si parola. Adresa este la fel de cand instalezi programul si pana in dezinstalezi. Se schimba doar daca reinstalezi insa parola se schimba de fiecare data in deschizi programul. Deci ca sa intri pe pc-ul lui iti trebuie adresa si parola iar teamul lui sa fie deschis.
Sa zicem ca ai facut cumva rost de ele de exemplu ai mers pana la el si cand nu se uita iai deschis teamu si i-ai luat parola apoi il ascunzi in bara ca sa nu il vada, te duci acasa bagi id si parola si intri. In momentul in care ai intrat lui ii apare un mesaj in partea de jos ca persoana x s-a conectat la tine.
Aici apare prostia. Daca el nu observa treaba asta si tu ai intrat esti acolo dar mai este o problema cand tu incerci sa faci ceva automat o sa misti sageata de la mouse si o sa observe ca sageata umbla singura pe ecran.
Deci gandeste-te bine.

Sper ca am fost de ajutor.
O zi buna in continuare.

| SonicAndrei explică (pentru cupydo0n):

Ba se poate, a pățit un prieten așa: i-a dat cuiva IP-ul lui iar acesta îi tot deschidea unitatea optică.

PS: Nu cred că e nimeni atât de prost încât să nu vadă că i se mișcă mausul pe ecran.

| Valy93 a răspuns:

In afara de Hamachi si Team Viewer nu mai stiu alte programe, dar chiar daca vrei sa faci farse, stai cuminte. Nu vrei sa te duci la racoarewinking. Insa omul caruia vrei sa-i faci farse trebuie sa fie un prost care habar nu are sa umble pe pc. Eu zic sa lasi astfel de farse.

| SonicAndrei explică (pentru Valy93):

Să reformulez... Și calculatorul lui (prietenului, colegului de clasă) e conectat la rețea prin Hamachi. Deci dacă-și deschide calculatorul îi pot intra în Library și pe desktop fără să știe. Îi pot intra pe calculator să fac ce vreau prin Remote desktop connection dar îl deloghez pe el. Nu vreau să-i șterg vecinului tot calculatorul, vreau doar să-i fac o mică farsă unui prieten care nu s-ar supăra, ci s-ar amuza... Nu are cum să mă dea în judecată pentru așa ceva.

| PentaKillsLeagueofLegends1996 a răspuns:

Incearca cu cmd dar trebuie sa ii stii ip