Ramai conectat pana te deconectezi, apoi adios. Ca iti cere iar pasul si nu il ai. Singura sansa ar fi daca cumva s-a memorat parola in calc cand ai bagat-o la acel device, dar nu cred ca nu aveai un keyloger activat.
Asta e. Anunta-i pe toti prietenii ca vei schimba contul si treci pe alt cont asemanator cu asta.
De ex daca pui Alin, pui si tu Aliin, ceva sa nu deosebeasca cu mult celalalt cont. Aceiasi poza sau avatar ce vrei tu.
Sau cum vrei faci.
Pai nu mai poti, alt cont. De ce nu ai intrat in mail la o luna macar?! Mi se pare ca daca nu intri in doua luni se dezactiveaza, sau nu stiu, e o parioada.
Fa alt cont ca nu conteaza, asociaza mailul actual de care sa ai grija, si aia e.
Mi se pare că îl poți afla cu ajutorul numărului de telefon pe care este făcut contul de Facebook. O să-ți trimită ei un cod.
Nu aveam niciun nr de telefon
Aaa
Ramai conectat pana te deconectezi, apoi adios. Ca iti cere iar pasul si nu il ai. Singura sansa ar fi daca cumva s-a memorat parola in calc cand ai bagat-o la acel device, dar nu cred ca nu aveai un keyloger activat.
Asta e. Anunta-i pe toti prietenii ca vei schimba contul si treci pe alt cont asemanator cu asta.
De ex daca pui Alin, pui si tu Aliin, ceva sa nu deosebeasca cu mult celalalt cont. Aceiasi poza sau avatar ce vrei tu.
Sau cum vrei faci.
Recomand pe Marian. El m-a ajutat sa aflu parola contului de Facebook si Instagram E rapid si profesionist.
Daca aveti nevoie de ajutor dati email la : ursulmarian95@gmail.com
FloFlorentina întreabă: