Asta ma intreb si eu...stai linistit ca YouTube au inceput sa ia masuri...
Serios,intr o vreme imi baga reclama la fiecare video, de exemplu TPU de unde castiga banii? numa din reclame se castiga nu?
Am deblocat add block si ublock, vad ceva cu tanculete acolo
Sunt foarte multe; dar se inchid singure dupa cateva secunde si asta nu mi se pare deloc deranjant. FELICITARI TPU
Deci dvs nu aveti addblock sau ublock?
SA TE IAU SI EU CU Dvs., ca sa te enervez? nu; nu am addblock si nici unblock.
Eu am 27 sunt tanar
Eu am 28, la incaltaminte; iti este ciuda?
Eu am 40, desi sunt mai in varsta
Eu fac 65 in februarie care nu-i deloc departe.
Multi inainte, mama face 67 in decembrie
Urari de bine si multa sanatate intregii familii
Multumesc si dvs multi anii inainte, stau cu parinti, sunt batranii, poate e aiurea uni spun ca sunt imatur dar sunt batrani si bonavi
. pare-se ca batranetea inca ma ocoleste. poate viata sportiva ma ajuta, sau modul de a privi realitatea. poate reusesti, totusi, sa renunti la formula "Dvs.". NU stiu la ce te referi in privinta imaturitatii.
Ca stau cu parinti uni ma considera imatur, sportul e sanatos, ok numai folosi
Si tu te cramponezi de ce spun tembelii? sa stai cu parintii, batrani fiind ei, este o dovada de respect si responsabilitate!
Multumesc de apreciere, ai dreptate
Adblockul nu le blocheaza chiar pe toate;
Majoritatea nu folosesc sau macar stiu de adblock;
Am observat careva site-uri cand detecteaza adblock iti spun sa-l deativezi daca vrei sa continui pe site la ei;
Unele publicitati sunt sub forma de articole informative, blogguri, povestioare, slide-uri, top 10-uri, "stiri", ca nici nu-ti dai seama deodata ca-s ca atare publicitati;
Probabil mai au si alte modalitati sa puna publicitati si sa faca bani, dar eu de astea stiu.
anonim_4396 întreabă: