La ce specificatii are mai ai si pretentii...
Incearca windows 7, posibil sa se miste mai bine, sau 8.1. 8-ul nu e nici una nici alta(dupa mine e cel mai prost os dupa vista).
Merge ok.eu am acest tip de laptop.dar mie cu 8 imi mergea ok, dar am pus 7 ultimate caci imi place mai mult.nu vad de ce tiar merge greu cu 8.
El vine cu un mdos preinstalat ca sistem de operare, si daca nu stii, probabil de aceea nu merge8
Windows 7 manca mai mult ca 8.1 asta e clar, faza e sa pui pe 32 de bites si original, chiar aseara am instalat pe un HP windows 7 tot cu configuratia ta mergea bine
Merge un windows 7 pe 32 biti, chiar si 8.1, dupa care trebuie instalate si driverele de pe site-ul producatorului.
Daca win8 iti merge greu, atunci 7 o sa-ti mearga ff greu.Mai bine bagi linux 17 mint kde ca e mult mai bun si mie imi ia doar 400 mb ram cand am si multe aplicatii deschis in rest ocupa 200mb ram.Merge si pe un jaf!
Daca iti merge greu cu windows 8 nu prea a-s vede sa-ti mearga ok cu windos 7 deoarece windows 8 consuma mai putine resurse decat 7. da-mi detaliile laptopului ( placa video procesor gb ram etc)
2gb ram, procesor dual core2.6 si placa video integrata
Exact asa i s-a intamplat unei prietene, si pe langa ca mergea greu, i se bloca de multe ori. Ea si-a bagat windows 7 pana la urma, si din cate observ ii e bine asa. Succes!
anonim_4396 întreabă: