| Gabbi9999999 a întrebat:

Cum pot accesa mailurile Yahoo Messenger fără să intru cu username, și parolă? precizez că nu am mai folosit YahooMessenger de vreo 2-3 ani, și mi sa șters contul, am primit un email important pe aceea adresă și nu găsesc o soluție în care să citesc emailul. Există vreo soluție? vă rog frumos, mulțumesc anticipat, fundiță la cel mai bun răspuns și cel mai concret!

10 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Fara sa iti stii mailul si parola nu ai cum.
Deal with it.
fa-ti o alta adresa de mail, si roaga-l pe cel care ti-a trimis mail sa iti trimita pe noua adresa.

| Gabbi9999999 explică (pentru Danzell):

Îmi știu ID-ul, parola posibil să nu mi-o amintesc totuși au trecut 3 ani de când nu am mai intrat. Emailul este trimis de cei de la YahooMessenger, nu știu cum pot lua legătura...

| Gabbi9999999 explică (pentru Danzell):

Și mesajul l-am primit de la Facebook. Și nu pot lua legătura cu ei, am primit un Email cu ceva confidențial, și trebuie să le dau codul care e în acel email...

| K0sti a răspuns (pentru Gabbi9999999):

Yahoo a sters anul trecut milioane de adrese care nu se foloseau, exact cum ai facut si tu! Daca aveti mail folositi-l! A si anuntat ca le va sterge, pentru cine a avut ochi sa citeasca!

| Gabbi9999999 explică (pentru K0sti):

Si eu cum imi citesc Emailurile...

| Eastwood a răspuns:

Mail-ul nu s-a sters, nu se poate sterge un id de mail. Din moment ce l-ai primit nu poate fi sters, da-i la : am uitat parola!

| Gabbi9999999 explică (pentru Eastwood):

Am dat, si imi apare exact asa : Uh-oh...

Looks like we can't recover your account online. Please visit our help site to get back in.

Yahoo a fost dezactivat Contul dvs. Yahoo... Contul dvs. Yahoo a fost inactiv o perioadă lungă de timp şi este în curs de reciclare. Dacă aveţi nevoie de un cont... Exact asta imi spune.

Your Yahoo account has been deactivated

Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, please sign up for a new one.
Cam asa.

| Gabbi9999999 explică:

Your Yahoo account has been deactivated

Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, please sign up for a new one.
Menționez că nu am nevoie de alt cont, nu vreau să îmi fac alt cont, am nevoie de acest cont după care am primit mailul, cum îmi pot recăpăta ID-ul? ce pot face? am îcnercat să dau la : am uitat parola și îmi spune : Your Yahoo account has been deactivated

Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, please sign up for a new one, s-au schimbat multe, și nu știu cum se face, am dat la email uitat, la orice ar putea schimba ceva, dar... nu știu ce să fac, am nevoie urgent... sad