Te-ai exprinat ok. Dacă are acel stiker cu logoul de Windows 8 ești condamnată la Windows 8.Deci dacă are preinstalat Windows 8, ai deja Windows 8 licențiat și activat, dar precis este un Windows 8 de calitate proastă sau windows 8 nu 8.1, ce ar cam trebui înlocuit cu un altul.
Înseamnă ca ai furat Windows-ul 8 din surse ilegale si este gata activat ilegal.Vezi ca asta te va costa inactivarea Windows-ului, că de data asta Microsoft are grijă ca să nu îi mai furați Windows-ul adica să îi încălacați proprietatea intelectuală.Nu crezi? Informează-te despre TPM.
Doi Cum anume ai vrut să activezi Windows 8? Cu idioțeniile de pe Google?
Dacă da uită de activare legală, și ia în calcul că de îl furi o sa ai probleme.
vrei Windows 8 legal.Te ajut eu.
Succes
Nu l-am furat! L-am cumparat nou, cu windows 8 gata instalat pe el. pretul său includea si windows-ul!
Înseamnă că deja este licențiat și este activat.De unde rezultă și eroarea de activare. Ceea ce îți apare este o eroare de soft.
Scuze, m-am exprimat gresit. Am cumpărat laptopul nou-nouț, cu windows 8 gata instalat pe el, avea si eticheta cu windows 8 pe el. Si pe internet scrie că are windows 8 preinstalat.
Este windows 8, dar din pacate nu gasesc in Windows Store actualizarea la 8.1
Nu cred că mai este disponbilă.Dar ești conștientă că de faci upgrade-ul aia înseană o resoftare, că Windows 8.1 este un ISo ce trebuie instalat.
Deci, nu trebuie să fac nimic? Să nu mă îngrijorez, în ciuda faptului că îmi zice că nu se poate activa momentan?
Nu îți face probleme.Este legal și în regulă.Nu se mai poate activa deoarece copia de Windows a fost deja activată legal, din fabrică.
Ai funda la unul dintre răspunsuri mersi de ajutor!
Pentru puțin.Mersi și eu de „trofeu".Ți-am lăsat un PM.
Te-ai exprinat ok. Dacă are acel stiker cu logoul de Windows 8 ești condamnată la Windows 8.Deci dacă are preinstalat Windows 8, ai deja Windows 8 licențiat și activat, dar precis este un Windows 8 de calitate proastă sau windows 8 nu 8.1, ce ar cam trebui înlocuit cu un altul.
Http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/activation-errors
Sau suni la 0801 022 222 sau 021 204 70 40.
anonim_4396 întreabă: