Http://hi5.com/friend/forgotPassword.do
nu-ti trebuie decat emailul :P parola o sa-ti fie trimisa pe mail. te loghezi cu user = mail si parola pe care o primesti pe mail.
@clau : andra a spus ca are DOAR mailul ( se subintelege ca il are pe cel pe care si-a facut contul de hi5 ). 100% iti trimite parola pe mailul acela. deci stai linistata . hi5 nu are SECRET ANSWER sau alte detalii de siguranta. parola este singura siguranta a contului. daca tu ai mailul, ai totul. enjoy
Ai nevoie intr-adevar de email ul de hi5(care l ai avut) dar cand te loghezi la hi5 logic iti trebuie si unele cuvinte cheie pentru a afla servarul ca tu esti persoana respectiva, de ex eu daca intru de pagina de mai sus a lui Vir2k si pun acolo adresa ta de email imi trimite mie pe adresa mea de yahoo parola ta? nu prea cred...si imi pare rau sa iti zic dar ai sanse foarte mici s o afli, in aceiasi situatie se afla si un prieten de al meu.
Ai scapa usor daca ai avea idul, adica adresa de yahoo care ai avut o atunci si ai avut la hi5 aceiasi parola ca si la adresa respectiva de yahoo, sau poate ti-o poate trimite dar pe adresa aia doar ...nu stiu, daca rezolvi sa imi spui si mie te rog.
Da e fff simplu intiri pe www.hi5.com si vezi ca acolo unde te loghezi e acolo ceva de genu "ti-ai uitat parola?" dai clik acolo si iti scrii e-mail-ul si o sa primesti p mail un link de pe care o sa iti poti schimba parola merge fara caterinca
YzuD întreabă: