Http://www.numberingplans.com; Baga IMEI-ul aici si apasa analyse. Daca il gaseste, e original si poti sta fara grija!;)
Stiu ca exista multe replici dupa Nokia 8800 Gold! Uita-te cu atentie cand il deschizi daca apar cele doua maini si semnul Nokia! O alta varianta ar fi sa intri in meniu, la setari, conectivitate, iar daca iti apare Nokia PC Suite sigur va fi original!
Pai. ai avea cateva variante. De exemplu, daca il conectezi la PC si Nokia PC Suite nu il recunoaste inseamna ca e "umblat" la soft; codul IMEI inscriptionat pe telefon nu coincide cu cel afisat cand tastezi *#06#; verifica daca ii merg codurile gen *#0000#, care iti afiseaza data fabricatiei si versiunea de soft.
Atunci... sorry! Inseamna ca te-ai pacalit cand l-ai cumparat Presupun ca l-ai luat de pe net&stuff? nu?
Codurile de genul *#06#.*#0000# merg.si imei este identic cu cel de pe spate.scrie made in finlanda. nu stiu cm sa aflu
Deci am intrat pe sit ala si imi arata ca IMEI e de la Nokia 8800 Carbon Arte nu gold arte
Eu nu stiu care este diferenta la asta sau la chinezarie dar stiu una tinand pe tasta 0 intra pe itnerner doar originalul si ecranul este putin mai micut la cel original daca ai vrea sa vezi sau sa stii mai multe iti dau idul lu vamriu c0c0_k1
funda plz
Mai buna e variant mea pentru ca exista multe chinezarii de acest fel care folosesc codul 0000 dar sepcific dar coincid la perfectie cu cel real cel mai bine e sa faci cum am zis eu 8800 gold are acelasi lucru ca si Nokia n97 cu chinezariile citeste cu atentie ce am zis eu
Un baiat ar vrea sa-i dau un LG k501 pe un Nokia gold arte. si azi mil arata ma uit daca imeiu e compatibil si daca e il iau farA PROBLEME
Nokia 8800 carbon art se gaseste intr-un fake 1:1 doar k singurele treburi care nu merg la el e codul cu stelutza, diez 7780 diez, ar trebui sa-ti de-a restore factorry settings ceea c nu se intampla la unul fake si de pe tasta 0 chiar daca tii apasat niciodata nu va intra pe net, iar cu cablul de date la PC Suite nu va merge niciodata. Windows-ul il deschide fisier k at cand conectezi un stick de memorie.in spatele tel sub baterie se gaseste folia cu datele lui iar sub folie se gaseste un slotcard de 4 gb care in mod normal la Nokia original memoria interna e de 4 gb si are slotcard numai k in acelasi loc e amplasat si asa-zisul hard de 4gb, mare atentie la ce cumparati sa nu va intepati baieti.