Am unul din 2011 cu i5 8Gb si 256 ssd. si are Sierra, am mai avut unul identic si am pus Catalina cu un patch, dar pleca ventilatorul mai des.
Sa-i zici fraierului de Relian ca neam de neamul lui nu a avut Macbook.
Patcherul lui Dortania functioneaza cu conditia ca MacOS sa fie compatibil cu hardware-ul pe care-l ai. Nu poate rezolva incompatibilitatile de hardware.
Vrei sa pui pe o rasnita, pe un fier vechi un sistem de operare care de abia a fost facut acum e bun si asa rau, eu zic arunca rasnita aia, deci serios, aruncal, nici sal donezi cuiva, sa no faci ca o sa te injure aia, le dai rahaturi care nu mai is bune nici sa te uiti la ele
Merge OK chiar bine. Mai bine decât Windows 10 Pro. Am un Acer care se blochează uneori. Nu cred că este mai bun Acer ca Apple. Și am 4GB Ram nu 8 cât este minim și tot merge bine.
Daca i-ai pus Sequoia l-ai omorat.
Nu a fost proiectat pentru asa ceva.
Eu am i9 din 2019 cu 16Gb ram si 1tssd si am ramas la Ventura.
Merge bine cu sequoia. Merge chiar bine pentru filme etc de pe YT. Și pentru jocuri ar merge dar nu le am cu PC jocurile. Joc cod mobile dar pe telefon. Pe PC muream din prima. Dar merg câteva jocuri pe detalii mai mici. De ex merg jocuri din viața la acest laptop. Nu chiar noi sau așa
Am trecut la Windows 10 pro. Mă enervează macos. Jocurile interesante constă. Totul ce ai vrea să instalezi costă bani. Doar pentru web search etc? Și pentru YT etc? Dacă era vorba de muncit etc avea rost macos. Dar jocurile costă bani și programe multe
Am unul din 2011 cu i5 8Gb si 256 ssd. si are Sierra, am mai avut unul identic si am pus Catalina cu un patch, dar pleca ventilatorul mai des.
Sa-i zici fraierului de Relian ca neam de neamul lui nu a avut Macbook.