| bebe21 a întrebat:

Cum pot cu photoscape sa-mi modific pozele in asa fel incat sa modific fata, adica daca am un cos sau cearcane sa nu se vada, sa fie foare putin vizibile? Cine ma ajuta primeste fundita. happy

Răspuns Câştigător
| iuliana_5107 a răspuns:

Nu ai cum sa faci asa cu Photoscape, dar am eu un program mai tare, care face asta dar si mai multe lucruri...

12 răspunsuri:
| didu11 a răspuns:

Nu cred ca ai cum sa faci asta cu photoscape. Cel putin eu nu stiu. Decat daca vrei sa-ti editezi poza foarte foarte mult...contrast,culoare,saturatie si astfel s-ar putea sa iasa nu foarte placuta.

Poti sa faci ce vrei tu cu photoshop sau photoinstrument. :d
Trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tau daca vrei sa-ti dau programul. :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti...incearca cu photo instrument.doar ca la ala trebuie sa platesti dar.eu fac astfel...stii la photoscape este o chestie unde fotografiezin fundalu si eu forografiez fundalul si pai decupes poza. sper ca ti-am fost de ajutor

| DeeDee28 a răspuns:

La "home" iti apar mai multe coloane, selectezi coloana pe care scrie "filter" si dai "noise reduction (clear skin)" sau "smart blur(clear skin)".

| FeFy` a răspuns:

Buna

Cu taaz.com

bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey ai putea folosi gimp... il poti lua de pe net si e usor de folosit cu photoscape nu stiu cum ai putea sa faci asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da! Se poate face! intri in editor->introduci poza si ultima casuta de pe a 2 coloana te va ajuta sa faci asta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(20 Martie 2010 22:20 )
DeeDee a răspuns:
La "home" iti apar mai multe coloane.selectezi coloana pe care scrie "filter" si dai "noise reduction (clear skin)" sau "smart blur(clear skin)" asta e rasp corectwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un program photo instrument nu poti sa faci cu photo scape

| Hazelnuttie a răspuns:

Buna. Ba se poateee! Cu clone stamp

| RappinAsH a răspuns:

Cu Clone Stamp.Care se gaseste in PhotoScape, dar depinde si de versiune. Funda?:*

| Sore123 a răspuns:

Se poate...dai pe "puncte negre".

| alexandra46 a răspuns:

Pai dai la editor -->>alegi poza-->>dai la filter-->>noise reduction-->>si alegi low, middler sau high.