WinRAR, programa o ai? Deci
Click drept pe file > Adauga in arhiva > OK > (gasesti unde l-ai salvat) > Click drept pe arhiv > Deschide > Click sting (x2) pe failul tau (. dcim).
O sa ti se deschida ceva asemanator la notepad.
Daca iti apare text pe care il poti citi, atunci poti deschide failul cu oricare programa redactor-text. Daca o sa iti apara text, care nu ai sa il poti citi, cu semne din diferite registre, atunci nu il poti deschide pe fail.
DCIM este folderul care il creeaza android pentru a stoca pozele facute de device.
Dublu click.
De cele mai multe ori failul cu extensia DCIM este doar text. Incearca cu notepad, sau cu WinRAR (il arhivezi, dupa aia apesi de 2 ori pe arhiva, apoi de 2 ori pe fail).
De asemenea de poate deschide cu o programa care recupereaza fisierele pierdute (RECUVA).
Cum sa arhivez?
Multumesc ca ma ajuti, dar se pare ca nu o sa-l pot deschide, textul nu-l pot citi...
Atunci n-ai cum il deschide. Asta am citit pe un blog, dar nu stiu cit e de veridica info., fiindca inca n-am incercat.
Oricum iti multumesc mult, o sa-mi schimb windows-ul si dupa aia e posibil sa pot deschide.
Macar de unde ai gasit failul acesta? Ca nu prea ma simt normal, atunci cind persoana imi da vot, pentru ceea ce nu a ajutat-o.
(Iti raspun tirziu,. de mult nu am mai intrat pe aici).....am facut pozele pe aparatul digital si pe el pot vizualiza pozele dar cind incerc sa le pun in calculator,- nu se deschide, nu pot gasi cauza.
... nu stiu(
WinRAR, programa o ai? Deci
Click drept pe file > Adauga in arhiva > OK > (gasesti unde l-ai salvat) > Click drept pe arhiv > Deschide > Click sting (x2) pe failul tau (. dcim).
O sa ti se deschida ceva asemanator la notepad.
Daca iti apare text pe care il poti citi, atunci poti deschide failul cu oricare programa redactor-text. Daca o sa iti apara text, care nu ai sa il poti citi, cu semne din diferite registre, atunci nu il poti deschide pe fail.
Nu cred ca poti pentru ca e cryptat. Incearca sa cauti pe net: "How to open a DCIM file"