| DariusForAle a întrebat:

Cum pot deveni un cantaret?

Răspuns Câştigător
| Mary Marry a răspuns:

Pai in ziua asta trebuie sa ai doar noroc! Nu mai conteaza daca ai voce, talent, cunosti teoria muzicala, nu mai conteza!
Daia eu la liceu de muzica imi dau seama ca nu prea am sanse sa ajung un star in muzica deuarece o sa fiu o fraiera care are liceu de muzica in spate asa ca nu prea o sa am succes.Ca acum cantareti sunt istia care habar nau unde este nota sol pe portativ.Cum ar fi Inna Gina, Rihanna, Justin Bieber, si alti de genul ista.
Deci cu noroc. Pune pe Youtube niste filmulete cu tine cantand, du-te la ore de canto, nvata sa canti la un instrument, fa vocalize, date si la ore de dans(toti cantareti stiu sa danseze), etc. Hai pa si noroc!

8 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Cantand - exercitiu e mama invatarii parca asa era maxima sau proverbul, nu, iar apoi ca sa devii celebru e si mai mult de munca sau bani/relatii depinde de situatie.
Dar daca faci play back atunci poti sa nici nu stii sa canti - traiasca calculatoarele.

| adriangabor92 a răspuns:

Sa te duci sa iei lectii de la o profesoara de muzica. Imi dai fundita/

| shadovv a răspuns:

Depinde de modul in care canti...
incearca youtube sau la o casa de discuri. Mestereste si tu putin cu micul si virtual dju'

Răspuns utilizator avertizat
| Andruta a răspuns:

Sincer in ziua de azi nu`ti trebuie noroc si nici talent.iti trebuie ``cascaval``. dar du`te la niste ore de canto, cauta p net nre de tel.de la oameni specializati pentru asta.Participa la concursuri, festivaluri...si cine stie...bafta!winking

| SelenaDesire a răspuns:

Serios? Pai participa la castinguri, la fel cum au spus si ceilalti, intre pe youtube, arata-te, cum face si ShaneDawson si uite! Acum e pe Wikipedia! Du-te la canto, fa oricum ceva! Nu sta! Pentru ca daca refuzi o sansa, alta nu vei mai avea. Vorbesc de oportunitati. Orice are legatura cu arta! Pentru ca muzica este o arta! Fi atent si deschis pentru ca oriunde te astepti mai putin, acolo poate fi marea ta sansa. Dar sa ai grija. Succes in drumul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum scap de alunita?

| queeny a răspuns:

Cantand tongue

Întrebări similare