Daca nu esti multumit de nod32, poti instala avastul.
Toate, dar chiar toate antivirusurile sunt bune si isi fac treaba!
Pai dezinstalezi. apesi start-cpmuter-cauti unistall or change program. apesi acolo, cauti antivirusul, dezinstalezi, dai restart si gata. Apoi iti poti pune un antivirus ca avg 2012 free http://www.avg.com/eu-en/download-trial(apesi pe download now de culoare portocalie). poti folosi functiile internet security timp de 30 de zile, apoi revine la free.
Slabut nod 32 face figuri cu updatele si nu are si protectie la alte chestii ascunse gen rootkit f periculoase.Ca un antivirus beton si free iti recomand AVIRA free si ai update la zi si serios face treaba de 3 ani merg cu el si niciodata nu ma tradat, precum si sutelor de useri pe carei-am indrumat sa al foloseasca nimeni nu sa plans de el merita. Dupa dezinstal la nod, curata registrii widosului tau cu un reg cleaner si apoi instaleaza noul antivirus.Vei fi uimit de ce rapid iti va merge netul si compul.Este si kaspy bun insa e cu crak, chestia e ca este prea bagacios si isi aloca resurse importante din procesor, iti va merge compul ca o cizma.Am renuntat la el din cauza asta.Succes.
Kaspersky 2011. Ii cauti un crack de 300+ zile pe net ca o sa gasesti.Descarci un trial version, il instalezi, dezactivezi self-protection si toate celelalte protectii si instalezi crack-ul ala. Dupaia reactivezi protectiile.Crackul ala il gasesti pe net. Funda?