| nicp a întrebat:

Cum pot face enable la butoanele de back/forward (de pe bara de sus) de pe mozilla firefox? Momentan sunt disabled. Inclusiv optiunile de back/forward la click dreapta pe pagina sunt disabled.

Răspuns Câştigător
| adi_7507 a răspuns:

Ok, uite cateva solutii posibile:
1. Faci un nou profil, vezi pe linkul de mai jos cum se face asta.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles
2. Reinstalezi firefox dupa un clean uninstall.
3. Scanezi calculatorul, posibil sa ai vreun virus.

16 răspunsuri:
| adi_7507 a răspuns:

Ce versiune de Firefox folosesti? Problema asta era pe la inceputurile firefox-ului din cate imi amintesc.
Ai cumva din intamplare homepage-ul pe about:blank?

| Wtf9000 a răspuns:

Vizualizare -> bara de unelte -> bara de navigare

| Wtf9000 a răspuns:

View - > Toolbars - > Customize… - > Restore Default Set - > DONE.
Sau citeste aici: http://www.stealthsettings.com/backforward-buttons-in-firefox-30-rc1.html

| Mishoo a răspuns:

Hei, probabil k ai uitat sa specifici ceva! Inainte de a te uita la butoanele back/fwd daca functioneaza, ai intrat pe mai multe pagini din acelasi tab? daca acum deschid o pagina si vreau sa dau back/fwd fara sa ma fi plimbat pe ea unde as vrea sa ajung? Intrebarea zilei: BACK sau FORWARD? big grin

| Ella_6365 a răspuns:

Vad ca tot nu iti merg... ia-ti add'onul FireGestures, unde pur si simplu tii apasat pe butonul de la mouse din stanga sau dreapta si-l misti in directia care trebuie (stanga - back, dreapta- forward )si se muta back forward

| Ella_6365 a răspuns:

Ma bucur ca ti-a mers. vazusem ultimul raspuns al tau si de aiawinking

| nicp explică:

Am facut ca tine...acum am Back enabled si Forward tot timpul disabled sad

| nicp explică:

Iar au devenit disabled...cine sa ma ajute.

| nicp explică:

Mie nu mi-au disparut. Ci le am disabled.

| nicp explică:

@diavollo03 : nu merg combinatiile de taste

| nicp explică:

@adi : 3.0.9
Al about spune:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.9) Gecko/2009040821 Firefox/3.0.9

| nicp explică:

@adi : e pe google homepage-ul.

| nicp explică:

A mers prima solutie. Cea cu crearea unui profil nou. Mersi mult.

| nicp explică:

@mishoo : da. Deci de pe un tab sunt la o pagina, apoi dau click pe un link de pe aceasta pagina. In mod normal acum ar trebui sa am butonul de Back enabled. Ceea ce nu se intampla...

| nicp explică:

Deci mi-a mers. Vezi mesajul de la data 30 Aprilie 2009 12:56. de asta intrebarea are raspuns castigator. Prima solutie din raspunsul castigator a fost cea de folos.

| diavollo03 a răspuns:

Incearca Alt+Left Arrow (backward) sau Alt+Right Arrow (foreward); sau schimba browserul