Salut.
Daca la telefon te-ai referit:
Nu chiar. Eu recomand urmatoarele sfaturi:
- opresti datele sau Wi-Fi cand nu le folosesti;
- golesti (optimizezi) RAM-ul mereu (de doua ori pe zi sa zicem);
- te asiguri ca nu ruleaza aplicatii in fundal;
- stergi si dezactivezi aplicatiile pe care nu le utilizezi (nu are rost sa tii si Galeri si Google Foto, de exemplu (daca nu vrei sa le sincronizezi dupa), la fel si pentru altele; pe scurt, pastrezi doar ce folosesti;
- nu face actualizari, chiar daca apare notificare, o lasi acolo sus, ca nu strica;
- mai stingi telefonul uneori, sa zicem odata pe luna, intr-o seara cand nu iti trebuie (sa "odihneasca" );
- activez modul nocturn si lumina albastra;
- reduci luminozitatea.
Si cam atat momentan
Numai bine!
De acord cu totul.
Eu pentru actualizari, le-am blocat din setarile Google Play, si le fac manual o data la 2luni. In felul acesta nici notificari nu mai apar.
Aplicatii pentru dezinstalat sunt cel putin cateva zeci, nu doar Google Foto. (exceptie : produsele Huawei... au si ei bloatware, insa semnificativ mai putin decat oricare altii ).
@PREDAERIK123:
in plus fata de ce-a enumerat colegul, baga la incarcat telefonul doar cand a ajuns la ~15%, si nu il lasa la incarcat mai mult de 85%.
Aplicatii minune nu exista, singurul fel in care poti avea grija de ea e sa il folosesti cu moderatie, in special pe YouTube, sau alte aplicatii de streaming video, care golesc rapid bateria.
Corect
Imi place Samsung, dar la partea de aplicatii de fundal... este un haos.
La partea cu actualizarile... nu ma refeream la cele din Google Play, ca pe acelea le opresc din prima zi , ci la cele de sistem, de Android (cele mari).
La noile telefoane nu se mai poate.
Mergi la un service și o înlocuiești, nu neapărat că cele vechi cu removable battery
Ok
Nu te lua după ceilalți. YouTube-ul e cea mai bine optimizată aplicație de video. N-are trebui să ai problema consumului excesiv de baterie.
Nici încărcarea de la 15% la 85% nu e prea adevărată, deoarece acumulatorii de acum nu mai au acel efect de memorie, tipic Nichel.
Bateriile tip Li-poly au o durată de viață MULT mai mică decât acumulatorii tip Li-Ion, dar sunt mai stabili în modul stand-by și la temperaturi scăzute.
În principiu, ca să conservi cât mai mult bateria trebuie să eviți temperaturile crescute (+36°C), mai ales dacă ai o baterie polimeră.
În rest, evită să folosești datele mobile și aplicațiile care consumă multe resurse.
Cam atât. =D
anonim_4396 întreabă:
alexx102428 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: