| Catta284 a întrebat:

Cum pot pune un Windows instalat de pe internet pe un DVD? Daca il pun normal prin Nero ca fisiero sa mearga la Boot-are? Dau Funada!

Răspuns Câştigător
| marian5693 a răspuns:

Descarca poweriso, instaleaza-l si deschide imaginea iso(windows-ul) cu acest program. O sa iti apara o fereastra, tu trebuie sa dai continue unregistred. In partea de jos o sa iti apara un mesaj, daca acolo scrie "bootable" inseamna ca e bootabil. Te uiti mai sus si ai un buton "burn". Cu asta il scrii pe cd/dvd. Inca ceva: cand scrii un windows pe cd sau dvd intotdeauna sa il scrii la cea mai mica viteza. Mult noroc.

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Il pui iso cu nero.

| Catta284 explică (pentru express11):

Ce este iso? Cum se pune iso cu nero?

| K0sti a răspuns (pentru Catta284):

Ia pune tu mana si citeste, ca de aia ai internet! Vezi ce e ala un ISO, cum se pune pe DVD, etc.

| Catta284 explică (pentru K0sti):

Crezi ca daca gaseam pe internet mai intrebam? Si nici tu nu cred ca sti ce este ala! Daca stiai nu mai spunai asa si raspundeai ca un om civilizat!

| express11 a răspuns (pentru Catta284):

La mod iso.gasesti pe nero la optiuni.

| jhonny999 a răspuns:

Descarca aplicatia Power Iso, si install.
Cum se realizeaza Cd bootabil.
Urmareste videotutorialul
http://www.youtube.com/watch?v=1cQGNAvKjKk

| Vvistula a răspuns:

Eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windowsul care e acum instalat nu il poti pune pe dvd.Numai incazul in care ai un windows descarcat in pc/laptop. Daca ai descarcat un windows in pc, da-mi id de mess in mesaj rivat si te ajut eu pas cu pas, si iti spun ce e aia iso si ce e boot si..etc.