| Dolllx14 a întrebat:

Cum pot reformata un card SD[2GB]? Vreau sa-l reformatez pe pc ptc in aparat mai am ceva poze salvate si nu vreau sa le sterg! URGEEEEEENTT! pls:-s nu stiu ce sa fac. deci chestia e ca am avut multe poze in aparat.nu stiu ke are de la un timp ca arata cum dechid aparatu ceva gen : the card cannot be ...nujj ke. gen nu poate fi citit.si eu am nevoe de pozele alea neaparat! straight face tata e fotograf si e aparatu` lui. pozele alea nu se mai vad si cred ca este si virusat carduu`. macar sa-l devirusez.adica sa-l reformatez.sad mersi mult.

Răspuns Câştigător
| ionutz49 a răspuns:

Deci bagi cardul in Pc cu un adaptor de card sau poate ai in pc Card reader.
Intri in My computer si unde iti apare numele de la card dai click dreapta pe el, FORMAT.
O sa iti deschida o fereastra, acolo ii dai Format now sau ceva de genul si gata, bifeaza quick format, ca sa il formateze mai repede.

2 răspunsuri:
| death a răspuns:

A devirusa nu e acelaşi lucru cu a reformata. Formatarea şterge tot. Încearcă să foloseşti un antivirus bunuţ (NOD32, Norton...) sau un utilitar de recuperare a datelor.

| CobraLeon a răspuns:

Conectezi aparatu la calculator( sau daca ai suport pentru carduri introduci doar cardul). Intri in My computer -> o sa iti apara o casuta noua cu cardul tau -> dai clik dreapta si ai optiunea "Format"