Intra in control panel si cauta la sound device si pune-o pe asta ca default la output
E ceva ce nu ai facut bine. in timpul formatarii aveai pc conectat la net?
eu folosesc driver genius si intotdeauna a mers bine. inainte de a instala driverele ai facut update la windows?
Sall fii antena aici, sterge driveru bagati driver booster si til baga pe al lui original si mie mi-a facut la fel bft Funda?
Mai este o posibilitate intri la device manager dai pe placa de sunet trebuie sa fie cu semnu exclamari daca nu e instalata sau o gasesti la sounds, video and game controllers dai proprietati/details /alegi la property/ harduare IDsi alegi primul scris de genu asta HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_1458A002&REV_1000
dai copy in windows7 sau Ctrl+c in win xp si cauti pe net ai sa gasesti originalu la ce ai tu
Am reusit sa o instalez dar nu se aude nimic in boxe sau in casti....imi arata pe pc ca merge sunetul dar in boxe sau casti nu se aude...
Intra in control panel si cauta la sound device si pune-o pe asta ca default la output
Descarca de pe net o versiune, pe care vrei si apoi o instalezi in locul celei care nu merge!
Daca e incorporata in placa de baza uite ai trei variante http://www.realtek.com.tw/downloads/ descarcale si vezi care merg. noteaza daca e pc mai bunut merge ala cu high definition daca e mai pff incerci AC97
Http://www.realtek.com.tw/downloads/ NUMAI pentru placile de sunet incorporate daca e pc bun ia variante High Definition daca nu ia AC97 succes
Cum adica sa reinstalezi placa audio? Poate driver-ul placii. Cauta pe net un driver compatibil cu placa ta sau cauta unul universal. Sau daca mai ai CD-urile PC-ului cu drivere instaleaza-l de acolo. BAFTA!