Ce pare sa se vada acolo e ca storage-ul tau (HDD/SSD) e pe moarte. O abordare 100% sigura este sa nu-l mai folosesti (deloc), sa cumperi un alt storage de aceeasi dimensiune si sa clonezi (folosindu-l pentru ultima oara) storage vechi pe storage nou. Daca stii cum sa faci, iti ia incepand cu o ora (daca ai niste zeci de giga) si creste corespunzator daca ai sute de giga sau tera de informatie - dar vei avea un sistem identic, "in oglinda" - nu se pierde nici macar un bit. Daca nu stii cum sa faci, probabil o sa instalezi OS-ul pe noul storage si o sa copiezi de mana ce stii pe unde ai mai pus (si sigur vei uita de unele si altele).
Înainte sa îmi apară problema asta SSD ul tot îmi îngheța windows 10 totul a început azi când voiam sa instalez un joc și s-a blocat după a întrat în black screen și mi-a dat un Intel agent etc și mia făcut asa până a apărut eroarea asta satul este de 256 GB pe SSD și nu știu cum de s-a întâmplat.sa o ia razna am instalat doar gta 5 și când am vrut azi sa bag încă un joc a început sa facă urât. O sa îl duc la reparat cu garanția pe care o am la pc
Lavinia_Cristina_ întreabă: