| adriangabor92 a întrebat:

Cum pot sa aflu adresa mea de facebook ca sa le dau prietenilor mei? Cum sterge contul TPU? Se dau ceva premii pe TPU.ro? Daca am fundita sunt expert TPU.ro? Ce inseamna expert TPU.ro? De unde pot sa cumpar produse TPU, imi trebuie bani sau cum le cumpar?

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Mie mi-ai face o mare favoare daca ti-ai solicita stergerea contului, m-ai omorat cu intrebarile tale (zilnic) la categoria Tehnologie! laughing

Cand ai de gand sa ne intrebi si ceva de genul asta?

"De ce e cerul albastru?"
"De ce respira oamenii?"
"De ce exista si baieti si fete?"
"De ce apa stinge focul?"

Ma scuzati, dar acest user a trezit o latura din minelaughing

12 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Ba tu esti nebun? Mi-ai dat si funda pe ce ca fac misto de tine?laughing

| CosteaVlad a răspuns:

Aero acest user ne disperă pe mulţi laughing. Am început deja să-i raportez multe din întrebări cu "caracter irelevant", şi o să continui s-o fac că văd că nu se calmează... sad

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Prea multe întrebări I don't want to see
Pe facebook dai copy paste la URL-ul din bara de sus, și îl dai prietenilor
Contul TPU poate fi șters cu ajutorul Ralucăi. Du-te sus, dreapta, la contact, si dă-i mesaj Ralucăi.
Pe TPU uită-te la întrebările populare. Este o întrebare care îți poate aduce premii.
Dacă ai numai o fundă mică, nu înseamnă că ești expert TPU. Când o să vezi la tine în cont o fundă mare cât capul tău atunci o să fi.
Expert TPU înseamnă un om model pentru. cei de pe TPU. Cu multe răspunsuri câștigătoare, adică cum le zicem noi, fundițe, cu multe puncte, și multe răspunsuri.
Nu ai de unde să-ți cumperi produse TPU, numai dacă îți iei tu ceva și vrei să-l personalizezi. Și dacă aveai de unde, normal că îți trebuiau bani. Ce ești tu? Regele Angliei de nu-ți trebuiesc bani?
Dacă vrei mai multe lămuriri despre site du-te sus, dreapta, contact, scrie-ți numele de TPU, E-mail-ul, și dă-i mesaj Ralucăi cu ce nelămuriri ai tu.
Mai multe afli de la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la farmacie si acolo o sa obtii mai multe informatiii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba tu chiar esti prost!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frateee esti varza...sau praf...alege tu.vaiiiiiii vaiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sie eu caut imi pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de URL trebuie la photoscope online