Dupa ce ii dai reset, vezi ce model e, si cauta in lista urmatoare parola default pentru el.
http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html
Nu ai cum sa o afli dar poti reseta la parola initiala( ai un buton in spatele routerului si tii apasat pe el 10 sec si ar trebui sa se stinga si sa se aprinda beculetele si dupa poti intra cu user admin si pass admin sau user admin pass blank (spatiu). Singura problema este ca se pierd si setarile routerului si trebuie sa le faci din nou.
Nu ai cum daca le-ai schimbat. In mod normal erau user: admin si pass: admin
Ca sa scapi de parola trebuie sa ii dai 'hard reset' la modem. Are un butonas mic in spate pe care trebuie sa-l apesi cu o agrafa(e prea mic sa fie apasat cu degetu) o sa pierzi toate setarile facute inclusiv parola care ai uitat-o, practic revine la setarile din fabrica.
Resetezi routerul si ii faci iar setarile alta solutie nu ai. Vezi ca trebuie sa aiba pe undeva un buton de resetare, al meu e in spate unde se bagaa cablurile. Iar ca sa ii refaci setarile cauta pe net setarile necesare modemului tau. Spor la treaba
Te uiti pe contractul pe care l-ai semnat cand au venit de ti-au montat routerul sau suni la firma, ii zici numele pe care este facut contractul si iti zic ei ce ai nevoie.
Gandeste-te cu ce email ai facut contul si uitate la mail-uri si acolo gasesti userul si parola: :-]
Nu am primit nici un mail am ruter de la telecom se potrivește userul?
Nu e modem de la romtelecom...e router. adica un aparat care ma ajuta sa impart netul la mai multe pc-uri