Deschide un windows explorer, mergi pe partitia c si da "disk cleanup". Iti va sterge fisierele temporare si paginile pe care le-ai accesat care ocupa mult daca nu obisnuiesti sa faci asta.
Deschide un windows explorer, mergi pe partitia c si da "disk cleanup". Iti va sterge fisierele temporare si paginile pe care le-ai accesat care ocupa mult daca nu obisnuiesti sa faci asta.
Dezinstaleaza-le! Astfel vei mai putea avea putina memorie. Pacat ca nu vrei sa stergi, eu as sterge ce nu e necesar.
Multumesc ala anonim, cu ccleaner am ster 5g in 30 de secunde, vi-l recomand si voua
Incearca sa faci rost de CCleaner. Este un program care iti sterge toate extensiile ascunse si nefolositoare, fisiere neutilizate de mult, etc. Eu il am si ma ajuta f. mult.
Foloseste CCleaner, pune mai putin ram, dar atentie sa nu exagerezi, adica sa nu pui mai putin de 1000, depinde de cati rami ai, du-te la add/remove windows components si debifeaza ce nu iti trebuie mai putin accessoris de la accessoris and utilities, update root certificates si networking services. Eu in afara de ceea ce am spus am debifat tot ca nu imi trebuie dar daca debifezi games din accessoris and utilities si msn explorer iti trebuie cd cu windows ca sa le pui la loc, dar daca nu iti trebuies deloc asa ca mine nici nu conteaza.