Frumoase unghiuțe :-).Se poate să ai pe wireless dacă telefonul tău are wireless.Altă cale nu prea este dacă nu vrei să folosești extraopțiuni.Succes
Wireless-ul presupune ca esti in raza de acoperire a unui router prin urmare degeaba iti da Suteu o parola daca nu va conectati la acelasi router. Ai nevoie de telefon cu wireless si un hotspot langa tine (gratuit, sau cu user si parola cunoscuta). Gratuit gasesti in metrou (de la rds), la mcdonalds de ex.
Da, poti sa ai internet pe telefon cu wireless, daca telefonul poate avea internet prin wireless.
Dua, potii avea net prin wireless daca ai wireless pe telefon, si daca iti cere profil de net iti dau eu, daca nu cere te conectezi la wireless bagi parola in caz ca cere, in caz ca nu cere te conectezi si navighezi fara problemele. Bafta :*
LG KP500 nu are wireless, intra aici http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php, si uita-te la WLAN si iti arata ca nu are wireless.
Nu are.
Ce vrei să zici prin "extraoptiune activata„ 4G sau 3G? Prin wireless da dacă ai retele prin jur...
Adica o extraoptiune care sa includa si internet ca eu am abonament si atunci cand mi l-am facut nu m-am gandit ca o sa vreau sa am internet si pe telefon.