| dominowtf a întrebat:

Cum pot sa creez conturi pe youtube fara sa imi ceara nr de telefon. Sau cum pot sa creez mai multe conturi pe aceeasi adresa de mail?

Răspuns Câştigător
| Dyanah a răspuns:

Buna dominowtf!

Si eu am cont de youtube si da iti cere nr de tel. Dc? Pt k dp k dai nru atunci dai nu stiu trimitere conf...

Dp peste cateva momente iti apare un mess cu "Codul de verificare Google este... " Asa ceva eu asa am primit si apropo daca nu vine asteapta on pic o sa iti vina si daca no vine mai trimite o data nr tau :**

Si cu mailu pentru ca e o regula de la ei " 1 mail = 1 cont " pentru ca poate vreun hacker care vr sa isi fac acont p cv ( orice cu mail ) si iti stie passu si as daca uh il ai facut contul, Nu mai poate celalalt sa faca contul

Ps:: daca vr sa faci un cont pe 1 joc... etc si daca e ca uh vr sa faci cont pe youtube si "Bffu" tau ( hackeru,, cel care iti stie pwu ) vrea sa faca cont pe imvu,,( alt cv nu stiu ) poate daca nu ai fol uh mailu pe imvu nu mai popate si la fel pe youtube! Si sa stii ca youtube e de incredere eu iti vb serios ti-am zis am si eu cont cautama : Kiss Pink asa ma cheama

Bafta. Sper k te am ajutat. fundita?

0 răspunsuri: