Procedeaza asa:
Te uiti la film cu Windows Media Player pe intreg ecranul.
- Cand ajungi la fotografia pe care o vrei, dai pe "pauza", dupa care combinatia "Alt+Print Screen".
-Te duci in Start-Programe-Accesory-Paint-si dai "paste". Iti va aparea fotografia aleasa.
- Te duci in Meniu-Save as, si o salvezi (.jpg) unde vrei tu (mai usor pe Desktop).
Asa procedezi pentru toate. Putina indemanare dar e usor.
Multumesc frumos, am inteles tot, mai putin partea cu "Alt+Print Screen", "alt" stiu cunde e, dar cum dau print sceen?
"Print screen" este un buton pe tastatura. "Ptscr" sau "Fn" si alta tasta,
sau alta combinatie de taste. Nu stiu ce laptop ai. Daca nu te descurci imi spui.
Multumesc din nou tare mult! am gasit, la mine e "Prt Sc". iti multumesc ca m-ai ajutat, numai cu funda te pot rasplati! un sfarsit de saptamana frumos!
Cu placere. Multumesc pentru funda si o saptamana frumoasa.
Poti sa descarci un program special pentru snap sau sa-ti pui browserul Maxthon 3 are snap. sau poti chiar de pe messenger sa faci
Pui pauza la videoclip si apesi pe butonul windows din coltul de jos al ecranului. Cauti Snipping Tool, este instalat pe aproximativ toate calculatoarele, si automat tai sau copii partea de e ecran pe care o vrei dupa apesi save si o salvezi pe desktop. Succes.