| Lightdark a întrebat:

Cum pot sa elimin un sticker de pe o poză? Gen scrie ceva pe ea și eu vreau să nu mai scrie ceva siteuri de eddit dau funda!

Răspuns Câştigător
| nukeyly a răspuns:

Cu softuri dedicate de editare foto, intreaba un AI sau pui un AI
sa-ti faca mutarea daca ti-e lene.
How to remove watermark from an image using Fotophire.
Open the image in Fotophire Photo Eraser
Click Erase

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Depinde de poza, poti face crop uneori ca acel "logo" sa nu se mai vada, adica tai din imagine, exista cred si metode de estompare a lui dar nu recomand, estompare logouri la fisiere video este mult mai usoara decat la o poza
Altceva nu poti face, nu ai cum sa il scoti de acolo si poza sa ramana intreaga!

| Lightdark explică (pentru Simpatic):

Exact asta vreau să nu se mai vadă în poză este o poză cu un prieten dar jos scrie "Shot in Samsung Galaxy... Și numele lui " ei și eu vreau sa nu se mai vadă nu că m-ar deranja cu ceva dar...așa mie rușine să îi cer "auzi da-mi și mie o poză fără logo-ul."

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| dullcat a răspuns:

Este nesimtire sa faci asa ceva, plus ilegal.Respecta dreptul de autor al celui care a postat poza, ca si asa pe internet oricine iti fura orice faci.

| Eireann a răspuns:

Cred ca te referi la watermark care este un logo a celui care a facut poza (e un fel de semnatura digitala ca altii sa nu pretinda ca e poza facuta de ei). Nu poti, asta e si ideea.

| Lightdark explică:

Nu nu vreau să fac nimic inegal vreau doar să se mai vadă logo-ul "Shot in Samsung Galaxy..." Este o poză cu mine și cu un prieten dar mie așa rușine să îi cer "Auzi dă-mi și mie o poză fără logo-ul... adică pare absurd inițial asta vreiam să îi cer dar mai apoi m-am răzgândit

| Lightdark explică:

Fundă