In macos, click dreapta pe el si mount?
daca nu merge, ESTI SIGUR ca l-ai accesat... VREODATA?
L-am accesat numa in windows, numa ca nu reusesc sa-mi instalez macos. Si de preferat as vrea sa instalez macos in virtualbox si nici macar acolo nu am reusit sa-l instalez.
Iti trebuie un software de genul acesta:
https://www.paragon-software.com/home/apfs-windows
Nu pricep
ai un fisier "Apple_APFS" care contine Apple de 2 ori odata in nume si odata in acronimul: APple File Sistem, dar nu l-ai accesat numai din windows
iar in windows nu se mai monteaza? sau ce?
si cum l-ai montat pana acum?
Apple_APFS se numeste de fapt 5. Apple_APFS si acest fisier se afla intr-o imagine ipsw. Imaginile ipsw se folosesc pentru restaurarea telefoanelor Apple. Sper ca iti pare cunoscut, ce vreau eu de fapt este sa fac un downgrade la telefon modificand acest spatiu virtual numit 5. Apple_APFS este singura varianta care mia mai ramas, scopu meu este sa recuperez telefonul din icloud. Este un singur firmware care are un bag si vreau sa introduc fisiere din versiunea respectiva de soft in acest fisier si in felul asta pot recupera telefonul.
NU o sa reusesti
Apple a investit SERIOS timp, efort si bani in programatori ca downgrade sa nu mearga
iar in afara de faptul ABSOLUT ca iti trebuie MacOS sa poti accesa apfs (in windows, ai sanse vagi, VAGI sa il montezi read-only, si aproape nici o sansa sa il modifici, cel putin fara sa il strici)
iti mai trebuie hack la greu ca iTunes sa inghita asa un fisier, se fac sume de control si para sume de control sa fie sigur ca nu baga un software necontrolat de Apple
si acum lovitura de gratie:
DACA ce vrei tu ar merge, atunci jailbreak-ul pe orice iOS ar fi o gluma din cauza ca prin metoda asta ar fi DEOSEBIT DE USOR!
Pentru chestia asta nu folosesc itunes este clar ca nu ar merge.
3 utools, si mai un program care nu mai stiu cum se numeste. Chiar acum am gasit o versiune de macos care s-ar putea sa merarga. Fisieru ala am inteles ca este un disc virtual recunoscut numa de sistemu de operare macos sper sa mearga zilele astea voi incerca sa accesez acest fisier sper sa reusesc.
Andrei1124 întreabă: