| roxy4dark a întrebat:

Cum pot sa fac o legatura de gen bluetooth intre calculator si telefon? As dori sa-mi pun muzica pe telefon, dar acesta nu are USB, si am auzic ca se poate si asa...:S:S:S Daca stiti va rog sa-mi spuneti (dar fara sa trebuiasca sa cumpar ceva)

Răspuns Câştigător
| Iuonas a răspuns:

Telefonul nu are USB sau PC-ul
trebuie sa te duci la un sediu unde se vand toate prostiile pentru telefoane, intrebi daca are bluetooth cumper costa [~10-40lei]te duci acasa iei CD-ul de instalare instalezi in calculator
Conectezi bluetooht-ul si il folosesti ca, cand doresti sa trimiti cuiva drag o melodie.

4 răspunsuri:
| nelu13 a răspuns:

Iti trebuie bluetooth pentru pc este in jur de 20-30 de ron. instalezi cd cu driver si pe urma te descurci

| Alyn1998 a răspuns:

Hello
ma tem ca la problema ta nu se poate rezolva decat astfel:
-mergi la un magazin (de preferinta unul de telefoane mobile) si intreaba de modem bleutooth pentru calculatorul/laptopul tau.

| Alexander_1900 a răspuns:

Poi nu o poti face pur si simplu asa pe baza unui software ai nevoie ori de unde Card Reader ( foarte ieftin, il gasesti la orice centru telefonic, costa 10-15 RON ) in cazul in care ai card la telefon sau de un adaptor usb bluetooth care costa in jur de 30 RON.

neluL
| neluL a răspuns:

Pai daca nu ai bluetooth la calculator trebuie sa-ti cumperi o cheita bluetooth mai intai si dupa aceea poti face transfer de pe PC in telefon! Bafta!(e singura solutie pentru o conexiune pc-telefon)