Pai ca sa faci un singur video cu scene din altele pe care le-ai filmat e usor. Iei fiecare video pe rand, il pui in movie maker, il tragi jos pe bara aia, dai play la video iar cand vine partea care vrei sa o prinzi dai stop, te duci sus la "Clip" si apesi split. Dupa dai play in continuare iar cand se termina scena care o vrei dai stop, si faci acelasi lucru. Acum ai scena dorita, bine inteles ca la partile ramase in afara, le selectezi si le dai cut. Bun acum ai partea dorita, numai ea. In stanga ai efecte, titlu etc. ma rog, dar mai jos este sectiunea "Finish Movie", te duci acolo si dai "Save to my computer". dai "next" si alegi pe acolo calitatea etc. Bun acum ai o scena din videoclip, si faci asta cu fiecare filmulet care il ai, iei de la fiecare scenele, iar la sfarsit le iei pe rand in ordinea care vei si le pui in movie maker. Ca sa poti sa le bagi pe toate, cand pui primul in movie maker, il tragi jos pe bara aia si apoi poti adauga pe celalalt si tot asa. De acolo te descurci, alegi ordinea cum vrei, pui titlu, efecte, salvezi in pc, si il uploadezi pe youtube. Sper ca ai inteles cv din ce am scris pe aici . BFT
Am cont pe youtube. Eu am nevoie de ajutor pentru realizarea filmuletului.
Cum adica ajutor sa te ajut sa faci filmul?
Am primit raspunsul de la AdrianBulciu. Multumesc oricum!