| laurux a întrebat:

Cum pot sa fac un filmulet cu niste imagini si o melodie?big grin Cine stie? daw fundita

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Cu Windows *** macker sau daca ai nero instalat(premium sau ceva similar) nero vision.Succese

8 răspunsuri:
| Ovidiu a răspuns:

Sone Vegas Pro 9.0
Este un soft extrem de bun, eu il folosesc. Iti garantez ca o sati placa, numai daca il gasesti pe cel bun. Pana l-am gasit pe cel bun, m-am chinuit cu unul trial.

| linux996 a răspuns:

Uita-te aici
http://www.videotutorial.ro/? p=3835
sper sa-ti fie de ajutor. Stima!

| TheLastDancer15 a răspuns:

E foarte usor. Gasesti in windows [jos la bara de start: all programs: accesories: entertainement: Window movie maker] deci acest program care iti editeaza filmuletele. la inceput nici eu nu stiam, dar dupe ce ai intreat in program, in stanga iti arata cateva randuri, iar daca dai pe ultimul, iti spune cum se foloseste programul [winows movie maker] sau daca nu scrie pe youtube "tutorial windows movie maker" si o sa gasesti. e foarte usor de folosit programul, doar pana te obisnuiesti. Acum, daca nu il gasesti [programul] acolo unde ti-am zis sa il cauti, este mai greu pentru ca trebuie sa downloadezi windows-ul respectiv si sa il instalezi, astfel in cat, programul winosws movie maker va sosi o data cu windowsul. sper ca i inteles cat de cat. Pa!

| Lovelysmilee a răspuns:

Incearca Windows Movie Maker love struck
E foarte usor de folosit si nu trebuie downloadat.
Decat dai start, All Programs si il gasesti acolo >big grin

| lylo a răspuns:

Intra in "START" si dai la "All programs" si vezi ca o sa scrie pe undeva " windows movie mekar"...
funda?

| anndra56 a răspuns:

Windows Live Movie Maker...Il poti descarca dar mojaritatea il au deja in calculator.Cauta-l bine in calculatorul tau.

| gabytzufasted a răspuns:

Cu Movie Maker