Descarcati ashampoo winoptimizer si inst da-ti full scan si dp start optimizer:X sterge tot ce nu este bun si erorile, foarte bun programu:X
bafta:*
Cum pot sa fac sa deschid paginele mult mai repede,,, astept ce va timp pina se deschide,, aveti vreun program care sa activez,, sa pot deschide paginiile mai repede?
Io am la ram 16 gb, si dea lungu vietii pc-ului nu mai pot sa mai sterg ca nu mai gasesc fisierele alea si acu' cel mai mult am 2 gb nu inteleg ...tre sa resetez pc?
Incearca smecheriile de aici http://www.pcguide.ro/category/tips-and-tricks/windows-xp-tips-and-tricks
Ii tot aud pe marii reparatori de calculatoare, care nici nu stiu sa deschida regedit. schimba aia schimba aia. depinde de placa de baza si de resursele financiare de care dispune persoana. si de la un calculator relativ vechi poti obtine performanta. daca stii sa profiti de micile tweak-uri din windows.
Pai egzista multe modalitati, pc-ul meu e cam slab pe langa ce a aparut mai nou, si daca e slab poti face asta:1 ia-ti avg antivirus, 2 nu mai folosi winamp e pierdere de resurse incearca foobar2000, 3 poti lua ace utilites e ca un cleaner sau ceva de genul, 4 ia-ti vlc media player pentru filme si altele, 5 google chrome pentru navigare. Cam atat am sati zic in rest daca tot nu esti multumita ia-ti un pc nou cum au zis si alti. bafta
Am si eu aceeasi problema saptamana viitoare o sa-mi cumpar 2gb ram si o sa vad daca merge mai bine
ShadoWKilleR întreabă:
WeAreSmart întreabă:
YzuD întreabă: