Pai egzista multe modalitati, pc-ul meu e cam slab pe langa ce a aparut mai nou, si daca e slab poti face asta:1 ia-ti avg antivirus, 2 nu mai folosi winamp e pierdere de resurse incearca foobar2000, 3 poti lua ace utilites e ca un cleaner sau ceva de genul, 4 ia-ti vlc media player pentru filme si altele, 5 google chrome pentru navigare. Cam atat am sati zic in rest daca tot nu esti multumita ia-ti un pc nou cum au zis si alti. bafta
Io am la ram 16 gb, si dea lungu vietii pc-ului nu mai pot sa mai sterg ca nu mai gasesc fisierele alea si acu' cel mai mult am 2 gb nu inteleg ...tre sa resetez pc?
Prima, cea mai usoara si poate eficienta cale e asta: din butonul de "Start", selectezi "Run" si scrii in caseta care apare: "%temp%"(fara ghilimele), dai enter, apoi stergi toate folderele care iti apar acolo. Ai intai grija sa inchizi toate aplicatiile (net, muzica, orice). Operatiunea asta simpla te poate scapa de belea (daca fac asta o data la 2-3 luni, eliberez cam 400-500 de MB odata!)
Ai mai mult ca sigur un programel, Index Services. Ala te ajuta, teoretic, sa faci cautari mai rapide in PC, pentru ca umbla in lista de indexare. Dar pentru un beneficiu atat de mic, nu merita sa faca calculatorul atata zgomot si sa mearga asa incet! Ca sa il dezinstalezi, fa asa: Mergi in Start, Click Settings, Click Control Panel, Dublu-click Add/Remove, Programs, Click pe Add/Remove Window Components, debifeaza "Indexing services" din lista, fa click pe Next.
ShadoWKilleR întreabă:
WeAreSmart întreabă: